nlc.hu
Sztárok

Gyermekbántalmazás a vád Molnár Gusztáv ellen

Kisfia bántalmazásával vádolják Molnár Gusztávot, exe feljelentette a Drága örökösök sztárját

Volt párja szerint kezet emelt kisgyerekükre az ittas állapotban lévő színész.

Rendőrséghez fordult Molnár Gusztáv volt párja, Dancsecs Ildikó, mivel elmondása szerint a 34 éves színész bántalmazta 8 éves gyermeküket, Benedeket – írja a Blikk.

Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv állítólag ittasan emelt kezet a gyerekére (Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó)

„Guszti és az új párja vidékre ment szombaton, a közös gyermekünk, Benedek is velük tartott. Éjjel fél tizenkettő körül a gyerek sírva hívott, és azt mondta, hogy az apja megütötte. (…) Elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele” – mesélte a bulvárlapnak Ildikó, akinek az új párját is inzultálta az ittas színész, amikor hazavitte a gyereket az anyjához. Az asszony azonnal hívta a rendőrséget, másnap pedig feljelentést tett.

Ildikó elárulta, már a kapcsolatuk során is voltak problémái a jelenleg megélhetési gondokkal küzdő Molnár Gusztávval, és előfordult, hogy bezárkózott a kisfiával a szobájába, mert féltek a színésztől. A kétségbeesett anyuka most úgy döntött, a gyámügyhöz fordul, és kérvényezi, hogy exe csak felügyelettel láthassa a jövőben Benedeket.

Olvass még Molnár Gusztávról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top