nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv megélhetési gondokkal küzd

A Drága örökösök Szlávenje, Molnár Gusztáv: „Már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz”

Molnár Gusztáv megélhetési gondokkal küzd, az ismerőseihez fordult.

A Drága örökösök Szlávenjét mindenki imádta – a karakter megtestesítője, Molnár Gusztáv is egy rendkívül szórakoztató figura. Az elmúlt egy évben azonban neki is kijutott a hullámvölgyekből, most pedig már ott tart, hogy a napi betevő megvétele is nehézkes számára. A színész a közösségi oldalán kért segítséget.

Nos drága barátaim elérkezett a pillanat amit én magam se gondoltam volna. Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy...

Közzétette: Molnár Gusztáv – 2021. április 20., kedd

„Nos, drága barátaim elérkezett a pillanat amit én magam se gondoltam volna. Az elmúlt egy évben próbáltam valahogy helytállni a pandémia alatt. Szabadúszó színészként nem volt egy leányálom az elmúlt időszak. Kisebb munkákból valahogy eltengődtem eddig, de most jött el a pillanat, amikor már a napi élelmiszer beszerzése is problémát okoz. Nem panaszkodni szeretnék és sajnáltatni magamat, mert tudom, hogy sokan vannak így a szakmámban és más területeken is. Javaslatokat szeretnék esetleg kérni, dolgoznék. Tudok vezetni, jó erőben vagyok, nem vetem meg a fizikai munkát sem” – írja a fogyókúrázó Molnár Gusztáv. 

Sztárok, akik bajba kerültek a Covid miatt: 

molnár gusztáv

Molnár Gusztáv (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top