nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv fogyókúrázik

Kemény fogyókúrába kezdett a Drága örökösök Szlávenje, Molnár Gusztáv – ennyit adott le eddig

Molnár Gusztáv szeretne leadni pár kilót, és egészségesebben élni.

Molnár Gusztáv a Drága örökösök Szlávenjeként belopta magát a nézők szívébe, ő az egyik legpozitívabb szereplő a sorozatban. Korábban döbbenetes őszinteséggel mesélt az alkoholizmusáról, amivel elmondása szerint ezzel erőt adhat az embereknek. A szenvedélye ma már a múlté, most egy újabb projektbe kezdett bele: szeretne leadni pár kilót, ehhez pedig kemény diétába kezdett.

Az RTL Klub Reggeli műsorában azzal kezdték a műsorvezetők, hogy biztosan nagyon feszült, amiért nem tud annyit enni, mint korábban. Molnár Gusztáv erre rábólintott, egyetértett Peller Annával és Lakatos Márkkal. 

„Van egy nagyon kedves ismerősöm, Tomán Szabinának hívják, és az ő segítségével. (…) Hiába kaptam össze magam tavaly fizikailag, most egy kicsit összezuhantam ebben az egész pandémiában. Van egy edzőm, akivel négy hónapja elkezdtem edzeni. (…) Amikor edzős videókat keres az ember, mindig nagyon izmos emberek mutatják meg, hogyan kell edzeni, és ezért van egy ilyen frusztráció. Szerintem pedig 30-40-es pocakos apukaként is neki lehet állni edzeni” – mondta a színész, aki egy saját Youtube-csatornát is csinál ezért.

molnár gusztáv

Molnár Gusztáv 9 kilót fogyott (Fotó: RTL Klub)

Olvass még a Drága örökösök szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top