nlc.hu
Sztárok

Kiss Anna Laura, a Drága örökösök sztárja a magánéletéről mesélt

Kiss Anna Laura: „A párommal egy közös barátunk hozott össze”

Sokat fogyott és rengeteget izmosodott Kiss Anna Laura, aki az elmúlt időszakáról mesélt nekünk a SztárJóga legújabb részében.

A Drága örökösök színésznőjével egy jógaóra után beszélgettünk, aki arról is mesélt, hogyan hatott az életére és a kapcsolatára a karanténhelyzet. Kiss Anna Laurával rég találkoztam, ezért meglepetten láttam, hogy sokat fogyott és rengeteget izmosodott.

„Az elmúlt egy évben valóban sokat fogytam. Volt egy időszak, amikor azt hittem, hogy nem fogyaszthatok bizonyos ételeket, aztán kiderült, hogy tévedtem. Időszakosan húst sem eszem és a tejet sem iszom egy éve. A karantén alatt pedig fogytam, mert rosszul viseltem a bezártságot. Hiányzott a pezsgés, és itt nem az éjszakázásra gondolok, hanem a színház, a szüleim, a barátaim, ettől befordultam és kevesebbet ettem. Viszont sokat biciklizem, volt olyan nap, amikor három órát tekertem. Szerintem városon belül nem is éri meg autóval közlekedni. Egyébként a karantén elején még feltaláltam magam, örültem, hogy több időt lehettem a párommal, pihentem, rendezgettem a lakást. Mindig úgy fogalmaztuk meg, hogy ez nem a valóság. A kapcsolatunkra jól hatott, mert simán átvészeltük ezt az időszakot. A karantén idején még az is segített, hogy hol nála, hol nálam voltunk, így mindig volt egy kis változatosság” – kezdte Anna, aki nem most próbálta ki először a jógát.

Kiss Anna Laura és Gedeon Bea a Jógasziget tulajdonosa

Kiss Anna Laura és Gedeon Bea a Jógasziget tulajdonosa (Fotó: Bielik István)

„Jól esett a jógaóra, mert izomlázzal érkeztem. Utána pedig azt érzem, hogy hogy a testem teljesen máshogy reagál, mint például egy aerobik órára. A dinamikus órákat jobban kedvelem, mert az nálam probléma, hogy nehezen tudok leállni, mindig pörögnek a gondolataim, és az a fajt lelassulás, ami a jógaórán szükséges nekem nehezebben megy. Talán azért is lettem színész, mert amikor játszom a színpadon, akkor teljesen belekerülök a pillanatba, minden megszűnik. Mostanában a vezetés is egyfajta flow állapotba tesz, mert nemrég lett jogsim és nagyon kell koncentrálnom” – mosolygott a színésznő, aki a Hatszín Teátrum, Love.hu című darabjában interneten ismerkedik.

Megnézem
Összes kép (6)

„Bevallom, hogy sosem keresgéltem online fórumokon társat. Nem azért, mert nem tartom jónak, csak azt nem tudom elképzelni, hogy valakit egy kép alapján kiválasszak. A párommal egyébként egy közös barátunk hozott össze. Mindig ajánlgatott minket egymásnak, de amikor képet láttam róla, akkor nem éreztem motivációt, aztán amikor találkoztunk, azonnal működött a kémia. Igaz jó volt is az időzítés, mert mindketten szinglik voltunk és már túl voltunk az előző kapcsolatunkon. Olyan időszakban találkoztunk, amikor nem kerestünk görcsösen párt, éppen mindketten jól megvoltunk egyedül” – magyarázta Anna, aki a Love.hu-ban és a Drága örökösökben is egykori tanárával Lengyel Ferivel szerepel.

„Örültem, amikor az Örökösök castingján kiderült, hogy Feri is benne lesz, hiszen ő volt az osztályfőnökünk az Akadémián. Sokáig nem tudtam a tanár–diák viszonyt elengedni. Nagyon tisztelem őt és rengeteget tanultam tőle a színészmesterségről. Szerintem érthető, kellett idő, hogy elengedjem a gátlásaim az Örökösök és a Love.hu jó volt erre.”

Fotó: Bielik István

Fotó: Bielik István

Kiss Anna Laurát a karakterével azonosították

A színésznőnek nemrég el kellett búcsúznia Stefi karakterétől: „A sorozat forgatása több volt számomra, mint egy munka. Szoros barátságok alakultak ki. Család lettünk. Szerettem szöveget tanulni, reggel felkelni, elmenni forgatni. Stefi karakterét szerettem, inkább az bántott, hogy sokan nem szeretik (nevet). Tudtam, hogy a karakteremnek szól az ellenérzés, de ezt nehezen szedtem szét, ahogy a nézők is.”

A SztárJóga korábbi vendégei is megnyíltak a jóga óra után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top