Sztárok

Kiss Anna Laura, a Drága örökösök Stefije: „Nagyon hiányzik a családom”

Kiss Anna Laura hasznosan tölti a hirtelen jött szabadidőt.

Kiss Anna Laurát minden hétköznap láthatjuk a tévében, a Drága örökösök Stefijeként sok vicces és kemény pillanatot okoz a nézőknek. Most azonban ő is kényszerpihenőre ment, hiszen a sorozat negyedik évadának forgatása leállt a koronavírus miatt, a színházak pedig már az első hetekben bezártak. A színésznő elmesélte, mivel tölti az idejét otthon, és mi lesz az első dolga, ha feloldják a karantént. 

View this post on Instagram

You mean the world to me🎵🤍 #freyaridings

A post shared by A N N A L A U R A (@annalaurkaaa) on

,,Nehéz helyzet, de próbálok pozitív maradni, amennyire tudok. Ha azt érzem, hogy hasznosan tudtam tölteni egy kis időt, vagy fejleszteni magamat, az sok erőt ad. Sokat főzök, amit nagyon élvezek. Ha vége lesz ennek, legalább már rutinos leszek a konyhában. Rengeteget olvasok, emellett igyekszem majdnem mindennap edzeni otthon. A napokban pedig elkezdtem újra franciát tanulni. Jó, ha van egy rendszer a napjainkban. Nekem sokat segít, hogy mindig rendet tartok magam körül, és mindig szép a lakás” – meséli az nlc-nek Kiss Anna Laura. Arról is beszélt, kivel tölti a karantént és ki hiányzik neki a leginkább. 

„A barátommal töltöm. A családom, a barátaim nagyon-nagyon hiányoznak. Persze sokat beszélünk, részesei vagyunk egymás napjainak. A barátaimmal szoktunk telefonon keresztül honfoglalózni esténként. A munkám is nagyon hiányzik. Álmomban sokszor ott vagyok a színpadon, vagy a forgatáson. Bízzunk benne, hogy nemsokára vége lesz, addig pedig nagyon vigyázzunk egymásra, és magunkra” – mondja a Drága örökösök-szereplő. 

Olvass még a Drága örökösök szereplőiről az nlc-n:

Kiss Anna Laura (Fotó: Instagram)

Kiss Anna Laura (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top