Sztárok

Hajdu Steve a karanténról: „Nagyon jó gyakorlat ez a házasságra”

Hajdu Steve szerint nehéz a helyzet, de talán a végére jobban jövünk ki belőle.

Amikor a koronavírus-járvány Magyarországon is felütötte a fejét, a kormány egyik első intézkedései között volt, hogy  a rendezvényeket betiltják. Ezzel sok színész, énekes és a háttérben dolgozó ember munkája bizonytalanná vált, sokan a tartalékaikból élnek. A Drága örökösök forgatása is leállt, a színházak pedig bezártak, Hajdu Steve így most nem jár dolgozni, a feleségével tölti a karanténidőszakot.

„Minél hosszabban tart a dolog, annál nehezebben viselem. De azért próbálok arra gondolni, hogy hamarosan vége lesz. De nem megy – kezdi az nlc-nek Hajdu Steve. – Napközben szigorúan felállított, percre pontosan megtervezett napirendet követve. 7.00 felkelés. 7.20. Kicsi testmozgás, torna, nyitott ablaknál. 7.40 reggeli, zabpehely, friss gyümölcsök. 8.10. Az Ulysses olvasása stb… Sajnos még ezt nem sikerült végrehajtani.” 

Hajdú Steve (Fotó: RTL Klub)

Hajdú Steve (Fotó: RTL Klub)

Hajdu Steve és angol kedvese hazalátogattak volna az ünnepre, ám erre most nincs lehetőség. „A húsvétot feleségem szüleinél töltöttük volna, Angliában. Ezt természetesen lemondtuk. A következő nagy keresztény ünnep (a pünkösd után) a karácsony. Bízok benne, hogy akkor már mehetünk. Furcsa lesz nekik, hogy a karácsonyfa alatt locsolkodni fogok, de majd az mondom, hogy mi karácsonykor is szoktunk, ha elmarad a húsvét” – jegyezte meg viccesen a színész.

Steve szerint a vírus után nem lesz ugyanolyan az élet, de ez lehetőséget nyújt a fejlődésre. „Nem lesz minden a régi. De talán ez jó is lehet. Nagyon tanulságos számomra, és a mostani időben sokat gondolkoztam azon, hogy kell-e ennyit rohanni, hajtani, előtérbe kerülni? Nem. Sokkal fontosabb a belső nyugalom elérése, amihez talán ez a korlátokkal teli időszak is ráébresztett” – árulta el a Drága örökösök Sándora, aki a feleségével kettesben múlatja az időt.

„A feleségemmel vagyok karanténban. Vele vészelem át a koronavírusos időket. Nagyon jó gyakorlat a házasságra, hogy ilyen hosszan együtt vannak a párok, mert bizony próbára teszi ez a helyzet a kapcsolatot. Szerencsére jól bírjuk.”

Olvass még Hajdu Steve-ről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top