TV-sztárok

Vándor Éva kulcsszereplőként csatlakozik a Drága örökösökhöz – emlékszel, hogy nézett ki a Szomszédokban?

Vándor Évának fontos szerepe lesz a Drága örökösök életében.

A Drága örökösök nézői már nagyon várják, hogy fény derüljön a titokra: vajon él még Szappanos Zsuzsa vagy a férje? Az évad vége felé közeledve az egyik kérdésre biztosan választ kapunk majd. A sorozatban csupán egyszer, egy rövid jelenet erejéig tűnt fel Tibi, Mónika és Kristóf édesanyja, akinek a karakterét Vándor Éva személyesíti meg. A 66 éves színésznő az elkövetkező részekben többször is feltűnik, és kulcsszerepe lesz a történet alakulásában.

A sorozatban kiderült, hogy Szappanos Mónika édesapja nem Kálmán, a fiúk pedig Goranra, a gonosz szerb karakterre gondolnak. Miután megtaláltak egy régi levelet, arra gyanakodnak, hogy nem is halt meg az anyjuk, hanem elszökött a szerelmével. A mai rész után okosabbak leszünk, a nézők viszont továbbra is találgatnak, hogy vajon mi lehet a folytatás. 

Vándor Éva nem először játszik sorozatban: feltűnt a Szomszédokban, négy évig játszott a Jóban Rosszban-ban, valamint az Aranyéletben és a 200 első randiban is. Tévéfilmekben is kapott szerepet bőven. Olyan nagyjátékfilmekben játszott, mint a Made in Hungária, Megdönteni Hajnal Tímeát, vagy a Montecarlo!.

Na de emlékszel, hogy nézett ki pályája kezdetén? Mutatjuk!

Vándor Éva a Szomszédokban (Fotó: Youtube)

Vándor Éva a Szomszédokban (Fotó: Youtube)

És pár évvel később:

Vándor Éva (Kredit: smagpictures.com)

Vándor Éva (Kredit: smagpictures.com)

Szokatlan egy színésznőtől a tetoválás, azonban Vándor Éva mégis bevállalta. Nemrég a Story magazinnak mesélt róla, hogy mit jelentenek a kezére tetovált szimbólumok.

 

Olvass még a Drága örökösök új szereplőiről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top