nlc.hu
Sztárok

A Drága örökösök szereplői

Ennyit változtak a Drága örökösök szereplői az első évad óta

A negyedik évad volt a Drága örökösök befejező szériája – megmutatjuk, mi történt a szereplőkkel két év alatt.

Óriási sikerrel futott a Drága örökösök az RTL Klubon, minden vetélytársát megelőzte a műsorsávjában. A sorozatot jól elnyújtották, négy évadon át tartott az egyéves cselekmény, a végéről annyit: nem spoilerezünk, hátha valakinek még hátravannak az utolsó részek. Igaz, összesen két évig – kisebb megszakításokkal – forgott a széria, mégis vannak, akik sokat változtak: a képernyőn, és azon kívül. 

Xantus Barbarából előbb csúnya, majd jó nő lett

Xantus Barbarát – a szerepe szerint – húsz évvel ezelőtt zárták egy thai börtönbe, a sorozatbeli fia (Varga Balázs) pedig elment hozzá. Ekkor láthattuk először a színésznőt, aki nem a legjobb bőrben tűnt fel a képernyőn. Miután sikerült hazahozni, óriási változáson ment keresztül, itt már ugyanazt a Xantus Barbarát láthattuk, akit korábban ismertünk.

xantus barbara drága örökösök

Xantus Barbara átalakulása (Fotó: RTL Klub / nlc-montázs)

Lengyel Ferenc kopaszon, és göndör fürtökkel

A Drága örökösök színészét kopaszon ismerték meg a nézők, éppen ezért nagyon furcsa volt dús hajkoronával látni. A sorozat Szappanos Tibije, azaz Lengyel Ferenc visszament az időben, 19 évvel ezelőtti önmagát mutatta meg, amikor még nem szenvedett hiányt kósza fürtökben.

drága örökösök tibi kálmán bácsi

Tibi és Kálmán bácsi (Fotó: Drága örökösök)

Molnár Gusztáv rengeteget fogyott 

A Drága örökösök Szlávenje korábban döbbenetes őszinteséggel mesélt az alkoholizmusáról, amivel elmondása szerint ezzel erőt adhat az embereknek. A szenvedélye ma már a múlté, most egy új projektbe kezdett bele: szeretne leadni pár kilót, ehhez pedig kemény diétába kezdett.

Olvass még a Drága örökösök szereplőiről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top