nlc.hu
Sztárok

Fekete Linda test

Fekete Linda olyan edzett, mint egy olimpikon – a Drága örökösök sztárja remekül néz ki

Tizenkét hét önkéntes házi karantén után először ment emberek közé a Drága örökösök sztárja, és Fekete Linda hatalmas energiával vetette bele magát az újrakezdésbe.

Az RTL Klub reggeli műsorának vendége volt Fekete Linda, akit az utóbbi években a Drága örökösök Anikójaként láthattunk. A színésznő karaktere sokban egyezik a személyiségével is, ugyanolyan életvidám és mosolygós volt most is a Reggeliben, mint a sorozatban. 

Fekete Linda a Drága örökösök Anikója

Fekete Linda a Drága örökösök Anikója (Fotó: Sajtóklub)

Bár, talán az életvidám nem is a legjobb szó, mert Linda úgy pörög, hogy követni is nehéz. Az aktív életet élő színésznő például hajnali négy előtt már elkezdi az edzést és ez látszik is rajta. Egyből adott tanácsot Peller Mariann-nak, hogyan formálhatja a karját, ami szerinte is igazi kihívás. 

Fekete Linda szépen kigyúrta magát

Fekete Linda szépen kigyúrta magát

A Reggliben nekivetkőzött a Drága örökösök sztárja, hogy megmutasssa, mennyire edzett, de mutatunk egy másik képet, ahol talán jobban látszik. 

Íme, ilyen izmos Fekete Linda: 

A színésznő a Reggeliben mesélt arról, hogyan telt az elmúlt három hónap, amióta bezárkózott és megmutatta, milyen új hobbija van. 

Ha még nézegetnél edzett sztárokat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top