Sztárok

Mesésen néznek ki: 3 színésznő, aki kemény edzésekkel készítette fel magát egy szerepre

Jennifer Lopez és Scarlett Johansson sem úszta meg a lila foltokat.

Az 50 éves Jennifer Lopez saját maga akarta megcsinálni a Wall Street pillangói című film rúdtáncos jeleneteit, a felkészülésre azonban csak 4 hónapja volt. Táncos múltja ugyan adott némi alapot, ám ahhoz, hogy profi rúdtáncosnak tűnjön a képernyőn, élete legnagyobb fizikai kihívását kellett teljesítenie.

Jennifer Lopez fürdőruhában, örök fiatal (Fotó: Instagram)

Elmondása szerint iszonyúan megszenvedett a szexi mozdulatokért, amiket rohamtempóban kellett elsajátítania a Cirque du Soleil egykori, nagysikerű táncosától, Johanna Sapakie-től. Az énekesnő keményen edzett – olykor hetente négyszer is gyakorolta a rúdtáncot – a minél hitelesebb alakításért, emellett hetente négyszer edzőtermi súlyzós edzésekkel is rádolgozott a még szuperebb alakért.

Scarlett Johansson A Bosszúállók: Végjáték című filmben ismét belebújt a Fekete Özvegy szerkójába, ám a szerepben nemcsak a színészi képességeit kellett megmutatnia, hanem a harcművészetit is. Ezt pedig kemény edzőtermi felkészülés előzte meg (hiszen rá kellett gyúrnia az állóképességére és az izomzatára): 90 perces köredzések, amelyekben a súlyzós edzéseknek, a guggolásoknak és a futógépezésnek oroszlánrésze volt, valamint önvédelmi, harcművészeti tréningek alkották a napját. Az izzasztó felkészülés azonban meghozta az eredményt: a 35 éves színésznő csúcsformába került a forgatásra.

Ruby Rose, a Batwoman című sorozat 33 éves színésznője – aki az Uzsokiban kötött ki a budapesti forgatása alatt – a kerékpározás, a futás és a kardiózás mellé erősítő edzőtermi edzéseket is beiktatott a felkészülésbe, amelyhez nagy segítséget nyújtott jóbarátja és edzőtársa, Vin Diesel színész. Feszes hasat és izmos bicepszet dolgozott ki, ezt súlyzózással és TRX edzésekkel érte el a DC-univerzum első meleg szuperhősét alakító Ruby Rose. Mindemellett egy igen egzotikusnak tűnő edzésforma, a gravitációra és a testtömegre épülő, felfüggesztett selyemszalagon végzendő légtorna is segítette a felkészülését, hogy biztonságosabban érezze magát a levegőben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top