Sztárok

20 fotó bizonyítja, Jennifer Lopez jobban néz ki, mint a húszas éveiben

Már Oscar-díjat vizionálnak Jennifer Lopez alakításáért, a színésznő pedig boldogan mesél a filmről. Többek között arról, hogy A Wall Street pillangói kedvéért hozta magát formába, és megkönnyebbült, hogy a kritikusok értékelik a végeredményt.

Egy maratoni reklámkörút keretében adja az interjúkat Jennifer Lopez, aki A Wall Street pillangói bemutatóin csak úgy ragyog. Nem is csoda, hiszen rengeteg dicséretet bezsebelt, és amióta a filmet bemutatták a Torontói Filmfesztiválon, máris a jövő évi Oscar egyik nagy esélyeseként emlegetik az énekes-színésznő alakítását. Persze, az alapvetően romantikus komédiákban parádézó sztár ebben még nem mer hinni, eddig egyszer sikerült rangosabb díjat hazavinnie, mégpedig 1997-ben a Selenáért, amikor Golden Globe-díjjal jutalmazták. 

Akkoriban, a karrierje elején járt, és ő maga is sokat nosztalgiázott mostanában, például amikor egy magyar rajongói oldal fotóját megosztotta: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#10yearchallenge #challengeaccepted ♥️

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

De nemcsak ezért kerültek elő mostanában Jennifer Lopez régi fotói, hanem azért is, mert a 22 évvel ezelőtti ruháit is simán fel tudná venni, már ha feltételezzük, hogy ilyen régi göncöket megtartott. 

Jennifer Lopez az Un Nuevo Dia vendége volt, és az új filmjéről beszélt Miamiban is (Fotó: Alexander Tamargo/Getty Images)

Mindez a rengeteg edzésnek az eredménye, Lopez ugyanis nem kímélte magát, amikor a rúdtáncos szerepére készült. Mindez annyira jól sikerült, hogy gyakorlatilag ő az élő Benjamin Button. 

„Megnézem a húszas éveimben rólam készült fotókat, és meg szoktam állapítani, hogy »Oké, most sokkal jobban nézek ki«. Elégedett vagyok azzal, aki vagyok, szexinek érzem magam, fiatalnak, és néha csinosnak is” – mondta a US Weekly magazinnak Lopez, aki adott már ízelítőt abból, hogyan edzett az elmúlt időszakban.

„Odafigyelek magamra, sokkal jobban, mint bármikor, és ennek meglett az eredménye, amire büszke vagyok” – mesélt erről a 49 éves sztár a People magazinnak.

Íme néhány régi és új kép Jennifer Lopezről, csak a felületes összehasonlítás kedvéért: 

Megnézem
Összes kép (20)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top