Sztárok

Jennifer Lopeznek is bejöhet: sztárok, akik bevállalták a rizikós erotikus szerepeket

Vannak olyan sztárok, akik nem szégyenlősek és ha kell, vetkőznek egy szerepért. Most éppen Jennifer Lopez állt sztriptíztáncosként, gyakorlatilag egy szál orvosi maszkban a kamerák elé, de nem ő az egyetlen bevállalós híresség.

Emlékszünk még arra, hogy Demi Moore-nak azt mondták, igazi karriergyilkos döntés a Sztriptíz című filmben szerepet vállalnia, aztán ma már ott tartunk, hogy erre emlékszünk a leginkább, ha róla van szó. 

Vagy ott volt a jókislánynak elkönyvelt Jennifer Aniston, aki egy cuki kis családi mozi kedvéért nem akármilyen táncot adott elő. Senkit sem lepett meg, hogy éppen ezekkel a képsorokkal reklámozták a Családi üzelmeket.

Szeptemberben pedig Jennifer Lopezt láthatjuk majd sztriptíztáncisként A Wall Street pillangói című filmben, és bár bevallotta, hogy nem érezte magát komfortosan eleinte, végül nem bánja, hogy igent mondott a felkérésre. 

„Ez nem olyan, mint amikor a színpadon állsz egy csomó harisnyában, necchálóban és bodyban. Azok szexi jelmezek, de ez egy másik szint. Ott állsz meztelenül!”

 

Lopez ezzel nem is túlzott, hiszen az egyik jelenetben egy vékonyka tangában kell táncolnia, hogy a hírnevét megőrizze. Amikor ezt megtudta, először halálra rémült. 

„Védtelennek éreztem magamat. Azt gondoltam: oké, még sosem csináltam ilyet. Ott állok majd egy rohadt fogselyemben. Mi ez? Ki ez az ember?”

A félelmei ellenére Jennifer Lopez bevállalta ezt a rizikós szerepet, pedig sokan le akarták beszélni a karriergyilkos lépésről. Egyelőre úgy tűnik, jól döntött. Persze, a közönség még nem hozta meg az „ítéletet”, de a rendezők és a kollégák csupa jót mondanak róla. 

Nem ő az egyetlen, akit óva intettek egy hasonló lépéstől. Igaz, a sztárok többsége inkább a sikerek és a hírnév előtt mondott igent egy-egy erotikus szerepre. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top