Trend

Lélegzetelállítóan néz ki bikiniben az 55 éves Teri Hatcher

Egy nyolchetes kihívás végeredményét mutatta meg a Született feleségek sztárja.

Néhány nappal azután, hogy 55 éves lett, Teri Hatcher megmutatta elképesztően izmos alakját. A Született feleségek sztárja egy fitneszkihívást teljesített: 8 héten keresztül végezte az F45 nevű edzést, amely 45 perces nagy intenzitású testmozgást jelent.

Miután a színésznő kipipálta a kihívást, jótékony bulival ünnepelt, amelyen a Los Angeles-i hajléktalanokat támogatta. És ezt a bikinis fotót tette ki az Instagramra:

„Az edzés a jóllét forrása, nem az a lényeg, hogy jól nézz ki meztelenül – írja Teri Hatcher a bejegyzésben. – Végre rájöttem, hogyan érezzem magam jól a bőrömben, és 55 évesen ez nagyon felszabadító. Már elég idős vagyok ahhoz, hogy felismerjem az élet csodáját, de még elég fiatal ahhoz, hogy ezt a tudást élvezni is tudjam.”

A színésznő azt vallja, hogy sebezhetőnek és erősnek kell lenni egyszerre, a bikinis fotó számára pedig azt jelenti, hogy nyitott mások felé, nyitott az életre, filterek és retusálás nélkül vállalja magát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top