Sztárok

Hatalmasat villantottak a nagymamakorú sorozatsztárok! – Fotókkal

Nem csak a húszéveseké a világ! Ötven feletti sorozatsztárok is bátran mutogatják a szexi idomaikat az Instagram-oldalukon. Legyen szó korábbi Bond-lányról, vagy egy keresztény, családi sorozat főhőséről, a korosodó dívák után még ma is pasik ezrei csorgatják a nyálukat.

Jane Seymour újra ledobja a textilt

Az idén 67 éves Bond-lányt már többször választották az év legszexibb nőjének, tökéletes testét több lapban is megcsodálhattuk már. A sztár, közel a hetedik X-hez, igazán meglepő döntésre szánta el magát, ugyanis a nyuszis magazin fotósa előtt fogja ledobni a ruháit. A férfi rajongók már alig várják, hogy Jane pikáns képei megjelenjenek, addig is tűzoltásnak itt van két kép a sztár Instagramjáról. 

Ez is egy jó példa, mondjuk. 

Last day in paradise #vacation#sun#ocean

Jane Seymour (@janeseymour) által megosztott bejegyzés,

Teri Hatcher valójában nem egy született feleség

Az 53 éves színésznőről keveset lehetett hallani, mióta véget ért a Született feleségek című sorozat. A hebrencs Susant alakító sztár a valóságban sokkal tudatosabb karakter, mint a szappanoperában. Ez leginkább a bombasztikus alakján látszik, amiért igazán sokat tesz, és amit még ötvenen  túl is bátran mutogathat a strandon.

Heather Lockleart körözi a rendőrség

Nem volt ember, aki ne utálta volna Amanda Woodword karakterét a Melrose Place-ben. A kilencvenes évek kultsorozatának sztárja, Heather Locklear manapság inkább botrányos viselkedésével kerül a címlapokra, mintsem díjnyertes alakításaival: a napokban adtak ki körözést ellene, mivel ittasan megverte a férjét, majd a kiérkező rendőröket is. A léha életmód azonban nem látszik az 56 éves sztár alakján, aki aerobikkal tünteti el az alkoholtól felszedett pluszkalóriákat. 

A beautiful day at Hualalai🌴🌊

Heather Locklear (@heatherlocklear) által megosztott bejegyzés,

Fran Drescher örökre a szexi Dadus

25 évvel ezelőtt zárta szívébe a világ a szívébe a világ legszexibb és legfurcsább nevelési elveit képviselő gyerekcsőszét a Dadus című komédiában. A sorozat sztárja, Fran Drescher az utóbbi években inkább íróként hallatott magáról. 

Grateful, peaceful, joyful

Fran Drescher (@officialfrandrescher) által megosztott bejegyzés,

Saját bevallása szerint tengerparti otthonában megy neki legjobban az alkotás, azonban szabadidejében szívesen sétál a homokban a 60 éves színésznő, akin még mindig nagyon jól mutat a bikini. 

Look what a fan made. Omg this was Bora Bora and I was so thin!

Fran Drescher (@officialfrandrescher) által megosztott bejegyzés,

Melissa Gilbert nem az a szende, akinek gondolnánk

Melissa Gilbert, A farm, ahol élünk sztárja

Manapság előszeretettel pózol bikiniben A farm, ahol élünk című sorozat erkölcsös Laura Ingallsét alakító Melissa Gilbert. A hetvenes-nyolcvanas évek legnézettebb sorozatának Golden Globe-jelölt színésznője 2015 óta visszavonult a filmezéstől, és szabadidejét a politikának és a kisunokájának, Lulabelle-nek szenteli. A korábban alkohol- és drogfüggőséggel küszködő, 53 éves sztár az utóbbi években életmódot váltott, ami a legfrissebb bikinis képein is látszik, sőt bátran kijelenthetjük, Melissa az egyik legszexibb nagymama a világon. Mondjuk, amikor még a falusi iskola tanítónőjét alakította, még nem reménykedhettünk abban, hogy egyszer ilyen mély betekintést enged a dekoltázsába.

Tim's view right now

Melissa Gilbert (@melissaellengilbertbusfield) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top