nlc.hu
Sztárok

A dadus sorozat akkor és most

Emlékszel még A dadus sorozatra? A főszereplő 22 évvel később felvette ikonikus jelmezeit

Fran Drescher ismét begombolta az ikonikus csíkos, sok színben pompázó mellényét, amit az 1993 és 1999 között sugárzott sitcomon-ban, A dadusban viselt.

Leírni is egészen hihetetlen, de a 63 (!) éves Fran Drescher, több, mint két évtized után is hibátlanul hozza A dadus sorozatban megismert szerepét.

A 63 éves színésznő nemrég megosztott egy fotót az Instagramon, ahol az ikonikus Moschino mellényben pózol. Drescher úgy néz ki, mintha megállt volna az idő a szivárványszínű mellényben. A haja lazán, kócosan hagyta, és a sminkjét is a Dadus karaktere ihlette. Ezúttal egy fekete garbó fölé vette fel a Moschino mellényt, szemben a fehér, hosszú, fodros ujjú inggel, amivel a sorozatban viselte.

Fran Drescher kitünően hozza szerepét

Fran Drescher 1994-ben az ikonikus mellényben. (Fotó: Getty Images/CBS)

A színésznő elárulta, hogy egy jótékonysági alapítványának közelgő eseménye miatt bújt ismét A dadus és ezáltal a szivárványos mellénybe.  

2000. június 21-én méhnyakrákot diagnosztizáltak a színésznőnél, a méhét teljesen el kellett távolítani. Ez ihlette a „Cancer Schmancer” című könyvét. Betegsége diagnosztizálásának 7. évfordulóján létrehozta a Cancer Schmancer Movement nevű nonprofit szervezetet, amely a daganatos betegséggel harcoló nőket támogatja.

Természetesen rajongói oda és vissza voltak a fotóért, akik egyből felismerték, milyen nagy jelentősége van ennek a ruhadarabnak, és nem mellesleg megjegyezték, a színésznő nemhogy öregszik, inkább fiatalodik.

Még 2018-ban Drescher jelmeztervezője, Brenda Cooper – aki A dadus mind a négy évadjában együtt dolgozott vele – egy magazinnak adott interjújában árulta el a mellény sztoriját.

“Nem kaptam semmilyen irányt, de pontosan tudtam, mit kell tennem, és Fran csak hagyta, hogy megcsináljam … Nagyon színes volt és a karakterhez illő” – mondta Cooper 2018-ban. “Ez adott  ihletet a karakter megalkotásához…. színeket szerettem volna, azt akartam, hogy szexi legyen”

Az Emmy-díjas jelmeztervező hozzátette: “Fran nem szegte szárnyaimat, és bízott bennem. Csak hagyta, hogy tegyem a dolgomat, és ez lett az eredmény.”

Fran Drescher számára 1999-ben nemcsak a sorozat ért véget, de a házassága is. Férjével, Peter Marc Jacobson-nal barátságban váltak el, Fran nagy támogatója az LMBT közösségnek, mióta volt férje a válás után a nyilvánossággal is megosztotta, hogy homoszexuális. Fran és a férje Happily Divorced néven egy közös vígjátéksorozatot készített a válásuk utáni életükből. A színésznő újra férjhez ment, férje, Shiva Ayyadura tudós.

Szereplők akkor és most!

via

(Nyitókép: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top