Szabadidő

A Dadus – így néznek ki a sorozat szereplői most

Imádjuk, amikor egy sorozat szereplői a befejezés után is barátok maradnak. Teljesen odáig voltunk, amikor nemrég a Jóbarátok sztárjai szerepeltek újra együtt, és hasonlóan örültünk annak is, amikor reggel megtaláltuk A dadus egykori szereplőinek fotóit is.

Fine dadus és Maxwell Sheffield színházi producer egymásra találásáért hat évadon át izgultunk. Az agyontupírozott hajú, nagyszájú, harsány Fine dadusról szóló sitcom szereplőiről azonban szinte semmit nem tudunk azóta, hogy véget ért a sorozat. Milyen jó, hogy van Facebook…

A dadus szereplői azért találkoztak újra március 19-én, hogy megünnepeljék Fine dadus anyukájának, vagyis Renée Taylor színésznőnek a 83. születésnapját. És a képek, amelyeket megosztottak a rajongókkal a Facebookon, újra visszarepítettek minket a 90-es évekbe.

A Dadus - így néznek ki a sorozat szereplői most

“Egy este az anyósommal! Boldog születésnapot, Renée!” – írta a fotó alá Charles Shaughnessy, aki Maxwell Sheffieldet alakította a sorozatban. Akár hiszitek, akár nem, már ő is 61 éves. A feleségét alakító Fran Drescher pedig 58.

An evening with the mother in law! Happy Birthday Renee!!#ReneetaylorCharles Shaughnessy Fran Drescher

Közzétette: Charles Shaughnessy – 2016. március 20.

Az amerikai CBS csatornán 1993-tól 1999-ig futott A dadus.

A főszereplő, Fran Drescher számára 1999-ben nemcsak a sorozat ért véget, de a házassága is. Férjével barátságban váltak el, Fran nagy támogatója az LMBT közösségnek, mióta volt férje a válás után a nyilvánossággal is megosztotta, hogy meleg. Fran és a férje Happily Divorced néven egy közös vígjátéksorozatot készített a válásuk utáni életükből. A színésznő két éve újra férjhez ment, férje, Shiva Ayyadura tudós.

A Dadus - így néznek ki a sorozat szereplői most

Charles Shaughnessy 1983 óta él boldog házasságban feleségével. Két lánya van, A 26 éves Jenny a Nickelodeon csatornánál dolgozik, testvére, Madelyn 21 éves, még tanul. A színész nagy támogatója a Chelsea fociklubnak. A dadus befejezése után megannyi sorozatban játszott (Különleges ügyosztály, Sabrina, A mentalista…) 2002-ben Emmy-díjat nyert, de közben visszatért a színházhoz is.

Fran és Charles a sorozat vége után is dolgozott együtt. A férfi Drescher Happily Divorced sorozatában is feltűnt.

Charles Shaughnessy & Fran Drescher together for Renée Taylor's birthday last weekend at Fran's house.

Közzétette: Charles Shaughnessy – 2016. március 21.

Szereplők akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top