Sztárok

Soha nem hallott dolgot árult el magáról a Drága örökösök Anikója, Fekete Linda

Fekete Linda felfedte a származását.

Fekete Lindát a Drága örökösök mindig jókedvű Anikójaként ismerte meg az ország – hamar belopta magát a nézők szívébe. A színésznő azt mondja, a karaktere sokban egyezik a személyiségével, hiszen a mosolya szinte levakarhatatlan a hétköznapokban is. Linda a Story magazinnak mesélt a gyerekkoráról, hogy miért lett színésznő, sőt, azt is elárulta, hogy honnan származik.

„Édesanyám révén félig orosz származású vagyok, így a nyári szünetek többségét Szovjetszkben töltöttem a nagyszüleimmel és az unokatestvéreimmel. Miután ők csak oroszul beszéltek, kénytelen voltam én is azt használni. Jól beszéltem, anyuval a mai napig az a közös nyelvünk” – avatta be a lap olvasóit Fekete Linda, akinek legjobban a nagymamája szerette volna, ha ezt a pályát választja. 

„A családban szinte mindenki pedagógus, sokáig én is azt gondoltam, hogy az leszek, de a szüleim lebeszéltek róla. Emlékszem egy beszélgetésre az apai nagyanyámmal, már olyan 17 éves lehettem, amikor azt tanácsolta, olyan szakmát válasszak, amiben mindennap otthon érzem magam. Mivel szerettem másokat megnevettetni, bohóckodni, azt mondta, legyek színész” – emlékezett vissza a Drága örökösök szereplője.

További részletek a Story magazinban:

Story magazin

Story magazin

Olvass még a sorozat szereplőiről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top