Sztárok

Mészáros Piroska, a Drága örökösök Olgája: „Nagyon fájdalmas olvasni ezeket a híreket”

A Drága örökösök szereplője azt is elárulta, mi lesz az első dolga a karantén feloldása után.

Olga a Drága örökösök egyik főszereplője, aki folyamatosan megkavarja a szálakat Ökörapátiban. A karakter megformálója, Mészáros Piroska lubickol a szerepben, rengeteg érzelmet vált ki a nézőkből. A sorozat forgatása a koronavírus miatt leállt, a színésznő pedig arról mesélt az nlc.-nek, hogy mivel tölti most az idejét.

Mészáros Piroska (Fotó: Facebook / BEST magazin)

Mészáros Piroska (Fotó: Facebook / BEST magazin)

„A fertőzésekről szóló híreket olvasni nagyon fájdalmas, de mindemellett szeretném a hirtelen rám szakadó időt minél hasznosabban eltölteni. Az az időszak jut eszembe a mostani helyzetről, amikor call centerben dolgoztam. Akkor persze sok munkatárssal találkoztam nap mint nap, de hiányérzetem volt, mert nem tudtam megélni a kreativitásomat, és azt éreztem, el vagyok zárva a színházi és filmes világtól, ahol a legjobban érzem magam. Most is ez van. Arról az időszakról készült egy önéletrajzi előadásom, a Call Girl, most pedig egy új előadás szövegkönyvén dolgozunk online, melyet jövőre szeretnénk bemutatni. Nagyon boldog lennék, ha a darab sikeres lenne, mert akkor a későbbiekben képes lennék ugyanolyan megengedően visszagondolni erre az élethelyzetre, mint ahogy a call centerre szoktam” – árulta el a sorozatszereplő, aki leginkább főz, tornázik és a szüleit szórakoztatja napközben, hogy kicsit jobb kedvre derüljenek ebben a depresszív időszakban.

Mészáros Piroska arról is beszélt, hogy mi volt a terve nyárra, és mikorra halasztja. ,,11 éve végiggyalogoltam az El Camino de Santiago zarándokúton, ami kb. 900 kilométer volt. Azt terveztük, hogy akik együtt mentünk végig az úton, idén találkozunk Spanyolországban. Már kiválasztottuk az időpontot, jöttek volna Németországból, Amerikából, és Ausztráliából is, de a koronavírus miatt el kell halasztanunk az utazást, legalább egy évvel…” – árulta el a színésznő, aki már alig várja, hogy folytatódjon a Drága örökösök forgatása.

„Az volt a terv, hogy amint befejezzük a Drága örökösök forgatását, lesz nálam egy kisebb lakásfelújítás. Amint vége a karanténnak, hívom az asztalost! Ott áll a lakás közepén az új főzőlap és a páraelszívó, amit már rég megvásároltam, szóval várom már, hogy beépítsük végre az új konyhabútort” – zárta szavait a sorozat Olgája, akitől azt is megtudtuk, hogy egyedül tölti a karantént.

Olvass még a Drága örökösökről az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top