Sztárok

Ők az új magyar sorozat szereplői, velük indul a Drága örökösök

Az RTL Klub meglepte a nézőket, és csak az utolsó pillanatban mutatta be, mivel készül az elkövetkezendő hetekben. Íme az új sorozat és még jó néhány apróság a Téli Pop Up kínálatból.

Egyik kereskedelmi televízió sem titkolózott még annyit, mint az RTL Klub és a TV2 idén. Mondjuk, érthető, ha azt nézzük, hogy ahogy az RTL elindította A Fal című vetélkedőt, rögtön lett egy TV2 A Piramis, de ez a cikk most nem arról szól, hogy az összes ilyet összeszedjük. Sokkal inkább az RTL Klub téli nagy dobásáról, amit gyakorlatilag az utolsó pillanatig sikerült titokban tartani. Ez pedig a Drága örökösök című sorozat, ami január elsejétől látható, és gondolom már a címből is kitaláltad: egy család életéről szól, amelyet egy örökség fenekestül felforgat. 

Az RTL Klub új magyar sorozata a Drága örökösök

A kereskedelmi egy órás, keserédes humorú és drámai fordulatokat sem nélkülöző napi sorozat főszerepeiben olyan színészek láthatóak, mint Koltai Róbert, Lengyel Ferenc, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Járó Zsuzsa, Horváth Sisa Anna, Mohai Tamás, Molnár Gusztáv, Fekete Linda, Kovács Lehel, Makranczi Zalán és Ullmann Mónika.

A Drága örökösök sztorija: 

A történet szerint egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át, 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

Drága örökösök premiere január 1-jén lesz, ahogy mondtuk, mégpedig 18:50-től, majd minden hétköznap 18:50-től láthatod az RTL Klub műsorán.

De itt még nem ér véget a téli kínálat. Bár kétségtelen, aki nézi az RTL Most oldalát, az már látta a reklámokat, de azért az RTL-meglepetések sorába kívánkozik, hogy Téli Pop Up néven indít digitális csatornát az RTL Magyarország. Személyes kedvencem a Szerinted? című műsor. 

Az RTL Klub Téli Pop Up műsorai

Új, időszakos csatornával bővül az RTLMost! kínálata. Az idén már sikerrel debütáló Film+ Pop Up és a Reality Robbanás után újabb Pop Up csatorna indul az RTLMost!-on.

A gasztro, vlogger és film tematikájú csatorna 2018. december 1-től érhető el egészen 2019. január 7-ig a megújult RTL Most! platformon, amely több mint 100 órányi tartalommal érkezik a téli időszakra, ezzel biztosítva a szórakozást az ünnepek alatt.

A digitális csatornán mindenki megtalálja a számára érdekes tartalmakat: a gasztro témájú videókban Fördős Zé és a Street Kitchen csapata segít kitalálni, milyen finomság kerüljön az asztalra az ünnepek alatt, míg a „Szerinted?”-videókban a net fiatal megmondói gondoskodnak a fergeteges hangulatról a téli estéken.

Az is örülhet, aki filmekre szomjazik, ugyanis magyar és külföldi címek egyaránt megtalálhatók lesznek a kínálatban úgymint a Kaméleon, a Csak szex és más semmi, a Lopott szavak és a Hogyan írjunk szerelmet…

Téli Pop Up csatorna filmjei

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top