nlc.hu
Sztárok

Love Island Zsófi a Survivorben

Survivor: a Love Island-győztes Zsófi érkezett a sérült játékos helyére és máris kiutálták a csapattársai

A Survivor Zsófivá avanzsált reality-szereplőre emlékezhetnek a magyar nézők.

Már az első nap eléggé eseménydús volt a Survivorben, hiszen a civilek és a celebek első csatájában megsérült az egyik civil versenyző: szilánkosra tört a csuklója, elvitte a mentő, így értelemszerűen fel kellett adnia a játékot. A fair küzdelem érdekében újabb játékost kaptak a civilek, méghozzá a Love Island egyik győztese, Zsófi érkezett a sérült versenyző helyére.

Zsófi be is mutatkozott: 

Szerepeltem már egy valóságshow-ban, amit meg is nyertem, de úgy érzem, van bennem egy ősi erő, ami motivál engem arra, hogy harcoljak, küzdjek és nyerjek. Volt egy gondolatom, hogy nehéz lesz közéjük beilleszkedni, mert félek attól, hogy nem fogok olyan emberrel találkozni, aki hasonló, mint én

– kezdte meg a szereplést a Love Island korábbi győztese. Végül legyőzték a celebek a civileket, így a kicsivel jobb szigetre kerültek, ráadásul egy tűzgyújtó eszközt is kaptak, ami nagyban megkönnyítette az életüket. Szerencséjük volt, hiszen az egykori Zsolt gazda egész ügyesen összebarkácsolta a lakhelyüket: a bambuszból és pálmalevelekből álló menedék gyakorlatilag luxusház volt a civilek szerény hajlékához képest.

survivor zsófi

Zsófi borította a bilit a Survivor első napján (Fotó: RTL)

Ha már szerény hajlék: a civilek nem igazán kerültek egy hullámhosszra, mindenki azon volt, hogy átvegye az irányítást, amiből hatalmas balhé lett. Ahogy azt Zsófi korábban elmondta, szereti, ha nála van a kontroll, ezért próbálta irányítani a társait, akik nem annyira hallgattak rá. Emiatt összeveszett a 49 éves Tibivel, aki szintén úgy gondolta, hogy neki kellene vezetőként előlépnie. Hogy mi lett ennek a vége, az majd csak a mai adásból derül ki, mindenesetre Zsófit már most kibeszélték a félrevonuló játékosok – még véletlenül sem a szemébe mondták a problémákat.

Erről egy kis ízelítőt is mutatott a csatorna:

Még több sztárhír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top