nlc.hu
Sztárok

Nem jött be a séfeknek a nagyképű versenyző

Séfek Séfe: szétszedte a zsűri a nagyképű versenyzőt

Nem volt nyerő Dániel stílusa és viselkedése a séfek számára, hiába volt finom az étele.

Szétszedte a Séfek Séfe zsűrije a nagyképű jelentkezőt. Pár mondat után konok embernek nevezték a séfek Dánielt, a 32 éves magánséfet. A lelket és a belátást hiányolták belőle leginkább, hiába volt finom az étele.

Séfek Séfe

Wolf András és Vomber Frigyes végül mégis adott 1-1 kést Dánielnek, így továbbjuthatott – Fotó: Sajtószoba

Te mindent nagyon precízen akarsz megcsinálni, de ez itt homok” – szúrta ki a versenyző főztjében Wolf András. Dániel az idővel és a kapkodással magyarázta. A séf a püréjét is kifogásolta, mire a versenyző megjegyezte, hogy szerinte az finom.

Elég makacs és konok ember vagy. Azért ezt le merem szögezni így pár mondat után. Én is mindig meg voltam győződve, hogy jól csináltam, amíg a bilibe bele nem lógott a kezem és el nem kezdtem kóstolni és ízeket érezni, és rájöttem: nem vagyok jó. Tehát elkezdek gyártani valamit, mert optikailag irtózatosan jó, csak kimarad belőle a lélek” – figyelmeztette őt Vomber Frigyes.

Dánielt végül továbbjuttatta a zsűri, mert láttak fantáziát az ételében, de már most megjegyezték egymás között a séfek, hogy sok bajuk lesz vele.

Olvass még a Séfek Séféről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top