nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi és Andrei Mangra

Izzik a levegő Tóth Andi és Andrei Mangra között, több van köztük, mint munkakapcsolat

Nagy az összhang Tóth Andi és Andrei Mangra között, a páros mosolyogva mesélt arról, hogy már valóban több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál.

Tóth Andi mindig bízott benne, hogy Andrei Mangra oldalán vághat bele a Dancing with the Stars versenyébe a TV2-n, ma reggel pedig a Mokkában beszéltek arról is, hogyan halad a felkészülés.

tóth andi andrei mangra

Tóth Andi és Andrei Mangra (Fotó: Vadnai Szabolcs)

„Csak azt tudtam elképzelni, azt láttam magam előtt, hogy Andrei-jel táncolok. Voltam sztárfellépő a Dancingben tavaly és igazából nekem csak Andrei maradt meg, mert ő is akkora személyiség és energiabomba, hogy ha ennyire megmaradt bennem, akkor nekem muszáj egy ilyen táncossal lenni” – fogalmazott a műsorban Andi, aki a Mintaapákban is szerepet kapott.

A táncosnő szerint azért alkotnak jó párost, mert mindketten hasonlóan bolondosak, tudnak szórakozni a próbákon, de a munkát mindketten nagyon komolyan veszik. „Tudunk szórakozni, tudunk hülyéskedni a próbákon, de emellett pont ugyanúgy komolyan is vesszük” – magyarázta az énekesnő, aki a beszélgetés egy pontján azt is elárulta, sokkal több van köztük, mint munkakapcsolat. „Ez már barátság, én már nyertem azzal, hogy Andreit megismertem.”

Andreai Mangra és Tóth Andi jól haladnak a próbákkal, de az énekesnő még tart a lassú táncoktól

Andreai Mangra és Tóth Andi jól haladnak a próbákkal, de az énekesnő még tart a lassú táncoktól

A profi táncos csak kontrázni tudott. 

„Én is úgy érzem, hogy nyertem azzal, hogy megismertem Andit. Olyan jó vele táncolni, hallgat rám. Ahogy együtt tudunk dolgozni, ahogy haladunk, és mindent meg tud csinálni, és amit kérek, addig csinálja, ameddig perfektül jön ki.”

Mint kiderült, a táncos nem hasonlítgatja össze magát másokkal, neki csak az a fontos, hogy Andival a saját legjobb formájukat vigyék színpadra. 

Dancing with the Stars

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top