nlc.hu
Sztárok

Stana Alexandra a házasságáról

Stana Alexandra: „Gyuri nem küzdött a házasságunkért”

Pár hónappal ezelőtt adták be a válókeresetet, most a szakítás okáról is beszélt Stana Alexandra.

Igazi szappanopera volt az elmúlt néhány hónap Stana Alexandra számára, aki tavaly év végi válása után múlt héten tette hivatalossá a kapcsolatát Meggyes Dáviddal. A pár sokáig titkolózott, ám Valentin-napon mindketten megosztottak egy-egy közös fotót, így most már betonbiztossá vált, hogy együtt vannak. A DWTS táncosnője sokáig nem beszélt a válása körülményeiről, most azonban úgy döntött, részletezi az okokat.

stana alexandra köcse györgy

Fotó: Smagpictures

„Sokáig mindent a szőnyeg alá söpörtem, de egy idő után teljesen besokalltam. Ultimátumot adtam Gyurinak, hogy válasszon a munka és a házasságunk között, de őszintén szólva más reakcióra számítottam. Gyuri nem küzdött azért, hogy megmentsük a házasságunkat. Igaz, makacs természetű nő vagyok, de lehet, máshogy döntöttem volna, ha beállít egy csokor rózsával, és elmondja, hogy milyen fontos volt neki az elmúlt 13 év. Ő nem tett semmit, így számomra világossá vált, hogy már nekem sincs miért küzdeni” – mondta a life.hu-nak Stana Alexandra, aki arról is beszélt, hogy a legutóbbi közös munkájuk agyon rosszul sikerült, ennek ellenére a volt férje újra ki akart menni a hajóra.

„Gyuri döntése teljesen váratlanul ért, mert jól tudta, hogy a legutóbbi hajóutunk mennyi feldolgozatlan traumát okozott nekem. Tisztában volt azzal, hogy nem fogok vele tartani, de fel sem merült benne, hogy maradjon miattam. A második utat csakis miatta csináltam végig, áldozatot hoztam a kapcsolatunkért. A harmadik ilyen lehetőségnél azt éreztem, hogy nem vagyok hajlandó ismét áldozni, mert ha ezt is elvállalom, akkor biztosan a pszichiátrián kötök ki” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top