nlc.hu
Sztárok

Meggyes Dávid és Stana Alexandra közös fotója

Itt az első közös fotó Meggyes Dávidról és Stana Alexandráról!

Eddig csak sejtelmesen beszéltek a kapcsolatukról, most egy közös képet is megosztottak.

Horváth Gréta év elején osztotta meg a nyilvánossággal, hogy elköltözött tőle a férje és beadták a váláshoz szükséges papírokat. Egy idő után kiderült, hogy Meggyes Dávid összejött a DWTS táncosával, Stana Alexandrával. Eleinte nem beszéltek nyíltan a kapcsolatukról, de nyilvánvaló volt, hogy együtt vannak.

Most pedig megérkezett az első közös kép:

A fotóhoz csupán egy szív emoji került, de a képen látható boldogságuk mindent elárul. „Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják. Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet” – részletezte korábban Alexandra a hot! magazinnak adott interjúban.

stana alexandra meggyes dávid

Együtt vannak (Fotó: Instagram – nlc montázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top