nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta fogyása

Horváth Gréta látványosan lefogyott a szakítás után

Legalább tíz kilótól megszabadult Horváth Gréta, aki a szakítás okozta stressz mellett a betegségének és a szigorú diétának tulajdonítja a látványos fogyását.

Horváth Gréta élete hatalmasat változott, miután férje, Meggyes Dávid egyik napról a másikra elhagyta. Az influenszer szeretne minél hamarabb túllendülni a krízisen, már be is adta a válókeresetet, és eldöntötte, hogy élnie kell tovább az életét.

Horváth Gréta

Horváth Gréta látványosan lefogyott az utóbbi időben (Fotó: Instagram/Horváth Gréta)

Talán a szakítás miatt, de Gréta látványosan lefogyott az utóbbi időben. Az Ázsia Expressz­ 2. győztese a Blikknek ezt azzal is magyarázta, hogy nemrég kiderült, hogy cukorbeteg. Egy endokrinológus megállapította, hogy Gréta inzulinrezisztens, bár azt az influenszer sem tagadta, hogy a fogyásában a stressz is közrejátszott. Emellett szigorú diéta szerint étkezik, elhagyta a szénhidrátot, a cukrot, és mindent grammra pontosan számolnia kell.

Azt nem tudja pontosan, hány kilótól szabadult meg, május végéig ugyanis nem hajlandó mérlegre állni. Abban viszont biztos, hogy legalább már tíz kiló lement, és egy meglepő célt tűzött ki maga elé:

Idén leszek 31 éves, ezért úgy döntöttem, a tíz évvel ezelőtti önmagamhoz szeretnék visszatérni. Úgy szeretnék kinézni, mint 21 évesen, amikor még előttem volt az élet

– határozta el Horváth Gréta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top