nlc.hu
Aktuális

Interjú Horváth Grétával

„Két utam van: belesüllyedek a helyzetbe, vagy megrázom magam és megyek tovább” – Horváth Gréta az elmúlt hetek történéseiről mesélt

Óriási erő hajtja Horváth Grétát, aki – lezárva a múltat – megy tovább a saját útján. Az elmúlt hetekben zátonyra futott házasságától volt hangos a sajtó, ő viszont szeretne már túllendülni a dolgokon. Az influenszer az nlc-nek mesélt a terveiről.

Hogy vagy most az elmúlt hetek történései után?

Az ember életében sokszor vannak rosszabb periódusok, de én az a típus vagyok, aki gyorsan megrázza magát és próbál viszonylag hamar túllendülni a negatív történéseken. Számos tervem van: itt a gyermekem, a családom, a barátaim, erősnek kell lennem és élnem kell tovább az életem. Próbálok túllendülni mindenen, még akkor is, ha az nagyon fáj és nehéz.

Ennyire erős nő vagy?

Azt gondolom, igen, megedzett az élet. Annak idején még Kismama Klubot is csináltam olyanoknak, akiknek szüksége volt arra, hogy beszélgessünk. Önbizalomnövelésben mindig is jó voltam. Anyukám is nagyon erős nő, egy olyan példa előttem, ami örökre belém égett. Képes volt a munka után éjjel is főzni nekünk, amikor pedig nem volt otthon apukám, mert dolgozott, egy emberként tartotta egyben a családot.

Horváth Gréta sztárinterjú válás Meggyes Dávid

Fotó: Horváth Gréta Instagram

Egyáltalán nem estél kétségbe, amikor ketten maradtatok a kisfiaddal?

Nem mondom, hogy nem, de aztán megráztam magamat, és rájöttem, hogy két utam van: az egyik, hogy sajnáltatom magam, és belesüllyedek a helyzetbe. A másik, hogy nyelek egy nagyot és megyek tovább. Van egy csodálatos kisfiam, akinek boldog édesanyára van szüksége. Érte meg kell tennem mindet. Természetesen csalódott vagyok és egy darabig még biztosan így lesz, de ezt hátra kell hagynom.

A miértekre nem keresed a választ?

Dehogynem. Abban hiszek, hogy mindenkinek van valami feladata a Földön. Sokat beszélgetek a barátaimmal és a családommal, ami segíti a lelki gyógyulásomat. Tudom magamról, hogy mindig megoldom az adott szituációt, ezért nem félek a jövőtől sem. Mondok egy példát: néhány hónapja annyira rosszul csinálták meg a körmömet géllakkal, hogy hazamentem és nem puffogni kezdtem, hogy miért lett ilyen, hanem fogtam magam és kitanultam a műkörmözést, megvettem mindent hozzá és otthon kialakítottam egy kis helyet, ahol azóta rendszeresen csinálom a saját körmeimet. Tudom, ez nem egy hatalmas dolog, de tényleg mindent meg tudok oldani. 

Az Instagram-követőidnek is sokat mesélsz a mindennapjaidról. Ez egyfajta terápia számodra?

Abszolút. Nagyon szeretek megosztani napi dolgokat, ezért a mostani lelkiállapotomat sem titkoltam. Szerencsére szinte csak pozitív visszajelzéseket kapok, ráadásul amikor a social felületemmel foglalkozom, teljesen kikapcsol az agyam. Nagyon jót tesz nekem, hogy elmondhatom a gondolataimat másoknak. Lehet, hogy ezzel segítek hasonló helyzetben levőknek, ráadásul nekem is egyfajta terápia. Szeretek segíteni másoknak, volt olyan követőm, akivel még telefonon is beszélgettem, tanácsokat adtam.

Hogyan látod a jövőt?

Rengeteg tervem van: az egyik, hogy szeretném legyőzni a mély víztől való félelmemet. Szeretnék megtanulni SUPozni, ez már régi vágyam. Van egy kis nyaralóm egy tóparton és már elképzeltem magam, hogy nyáron ott SUPozok. Ez a sport nemcsak kikapcsolódásnak jó, de erősíti az izomzatot, valamint jó tartást biztosít.

Sokat mozogsz? 

Mivel folyton küzdök a kilókkal, volt olyan, amikor drasztikusan sokat sportoltam, de kevés eredménnyel. Orvoshoz fordultam, aztán kiderült, hogy komoly cukorproblémáim vannak és azért nem megy a fogyás. Most lesz három hónapja, hogy életmódot váltottam és edzek a futópadon. Két ruhaméretet biztosan fogytam, és végre jól érzem magamat a bőrömben. Igaz, csak zöldséget, húst és sajtokat eszem, de megéri.

A közösségi oldaladról kiderül, hogy gyakran főzöl. Szeretsz is?

Imádok főzni, nekem ez az egyik szeretetnyelvem. Szeretek másoknak kedveskedni, kitalálni és megalkotni új ételeket. A családomnak és a barátaimnak is rengeteget főzök. A nyári terveim között szerepel az is, hogy csinálok egy nyári konyhát, ahol a szüleimmel lebetonozzuk a kert egy részét és együtt építjük fel a kis gasztrobirodalmamat. Meg szeretnék tanulni burkolni is, mert az is nagyon érdekel.

Horváth Gréta sztárinterjú válás Meggyes Dávid

Fotó: Horváth Gréta Instagram

A kisfiadnak külön főzöl?

Igen, mivel én kiiktattam a lisztet az étkezésemből, így más ételeket eszünk. De ha zöldborsófőzeléket szeretne, akkor én magamnak a fele borsóból készítek egy levest. Próbálok azért hasonló alapanyagokból főzni.

Szeretsz fiús anyuka lenni?

Nagyon! Az én kisfiam egyébként is hihetetlenül vagány. Pörög a nyelve, igazi kis szószátyár. Nyolcéves, jó eredményei vannak a suliban is. Számomra ő a világ közepe.

A történtek ellenére hiszel még a szerelemben?

Igen, maga a szerelem érzése számomra egy pozitív dolog. Mindenkinek joga van szeretni. Azt viszont nehéz megmondani egyelőre, hogy mikor leszek képes újra megnyitni a szívemet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top