nlc.hu
Aktuális

Horváth Gréta a Palikék világában

Horváth Gréta: „Szabad a gyerek előtt sírni, de nem lehet rátolni az egész fájdalmadat”

Nagyon nehéz időszakon megy keresztül Horváth Gréta, nemrég került nyilvánosságra, hogy férje, Meggyes Dávid elhagyta őt, sőt egy betegséggel is szembe kellett néznie. Gréta a Palikék Világa Három Igazság című műsorában mesélt őszintén az érzéseiről.

Horváth Gréta korábban nem vette a szívére a negatív kommenteket, év végén azonban sok támadást kapott a közösségi médiában, ami nagyon rosszul esett neki.

„Egyébként nem zavart soha, nem is olvastam kommenteket, de év végén rácsúsztam. Szétekéztek azzal, hogy nézek ki, nagyon meghíztam, stb. Ők nem tudták, hogy lett egy cukorbetegségem, hogy amúgy ez három hónap alatt jött fel rám… Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van: magas cukor, nagyon magas inzulinszint, és nyilván ez hozott egy csomó olyan tünetet, amivel nem tudtam együtt élni a hétköznapokban. Ekkor kerestem fel egy orvost. Vizesedés, hányinger, szédülés, szemrángás, gyorsan jön a súly, de nem megy le sehogy. Senki nem akar a saját teste rabja lenni” – vallotta be válófélben lévő Gréta, aki arról is mesélt, hogy a nehézségeket hogyan viseli. Elmondta, hogy mindig van A, B, C, D terve, de azt is elárulta, mi van akkor, ha valami készületlenül éri.

„El kell szenvedni, le kell menni az aljára, meg kell vizsgálni, ki kell belőle venni, ami téged tovább tud építeni, és menni kell előre! Vannak motivációim, van egy kisfiam, van egy szerető családom” – mondta az édesanya, aki hozzátette, hogy a gyerek segít, ha felállási fázisban van az ember.

horváth gréta

Horváth Gréta (Fotó: Palikék világa)

„Szabad a gyerek előtt sírni, de nem lehet rátolni az egész fájdalmadat. Muszáj, hogy lássa azt, hogy anya is lehet érzékeny, anya is el tud gyengülni, de mindent megmagyarázok neki. Nekem az a legfontosabb, hogy értse” – árulta el Horváth Gréta, aki könnyek között mesélt szülei kapcsolatáról is a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top