nlc.hu
Sztárok

Völgyi Zsuzsi új párkapcsolata

Újra rátalált a szerelem Völgyi Zsuzsira

Az énekesnő elárulta, új párja mit szól ahhoz, hogy folyamatosan olvadnak le róla a kilók.

Újra boldog Völgyi Zsuzsi, a házassága megromlása után ismét rátalált a szerelem. A Romantic énekesnője viharos szakításával került nemrég a címlapokra, amikor gyereke apjával már nem tudták rendezni a kapcsolatukat. Azóta 15 kilót fogyott és ismét kivirult, köszönhetően új párkapcsolatának.

„Az én szívemben már van valaki, aki gyakorlatilag akkor is magasságokba emelt, amikor még a fókabőrben voltam, és most egyszerűen elájul és döbben hétről hétre, amikor belibbenek a hálószobába, hogy megint mekkora változást lát rajtam. Nagyon örülök neki, hogy ezt az oldalamat is meg tudom neki mutatni” – árulta el a Tények Pluszban.

 

Völgyi Zsuzsi

Völgyi Zsuzsi a Farm VIP 3.-ban dacol hamarosan a vidéki élet viszontagságaival – Fotó: Sajtószoba

Ami pedig a gigafogyását illeti, a Farm VIP 3.-ban hamarosan bizonyító Völgyi Zsuzsi még néhány kilótól szeretne megszabadulni, de már így is elégedett, mert tudja: rengeteget tett az egészségéért és azért, hogy kislányának sokáig támasza lehessen.

Az énekesnő korábban elárulta, hogy a súlyfeleslege tette tönkre a házasságát, bántotta ugyanis a volt férje a külseje miatt. „Egyszer megjegyezte, hogy ő egy patikanőt vett el, és járhatnék konditerembe. Ez nem motivált, sőt! Jobban esett volna, ha támogat, nem pedig kritizál, ezzel egy óriási lelki bombát dobott a nőiességemre. (…) Annyira megbántott, hogy ezek után már nem mutattam meg neki magamat meztelenül” – mesélte még pár hónapja a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top