nlc.hu
TV-sztárok

Csalással vádolták meg ifj. Schobert Norbikát, a Farm VIP győztesét

Csalással vádolták meg ifj. Schobert Norbit, a Farm VIP győztesét

Szerda este ért véget a Farm VIP játéka, csütörtökön pedig máris sokan azzal álltak elő: szerintük Norbi csalással győzte le Smaltig Dalmát – írja a Bors.

Ifj. Schobert Norbi győzelme után kettészakadt a netezők tábora. Az egyik oldal együtt örül a fiatal sráccal, míg a másik minden mozzanatban csalást lát és csalást is kiált.

Schobert Norbika

Fotó: TV2

„Fogalma se volt, mit kellett kirakni! Még mindig rakná Norbika, ha nem nézte volna meg a Dalmáét!” – írta az egyik netező.

„Norbika kézzel hajtotta a kaput nyitó kereket a hajtókar helyett, pedig a feladat egyértelmű volt, vagyis csalt” – szólt a másik vád.

„Norbikának könnyű dolga volt a labirintusban, mert Dalma már feltúrta a tárgyakat rejtő szalmakupacokat…” – írta egy harmadik.

Ifj. Schobert Norbi egyébként nyereményét egyelőre szeretné félretenni, és később befektetni. Mint mondja, a jövőben is szívesen szerepelne hasonló műsorokban, ám karriert nem a médiában tervez építeni. Az érettségi után a közgazdasági egyetemen szeretne továbbtanulni, később pedig ingatlanokkal és online marketinggel foglalkozna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top