nlc.hu
TV-sztárok

Ifj. Schobert Norbi kilépne szülei árnyékából

Ifj. Schobert Norbi: „Azt gondolják, beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok”

Bizonyítaná, hogy sokkal több van benne, mint amit a rosszindulatú kommentelők feltételeznek róla.

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy Schobert Norbi fia, Norbika is szerepel a Farm VIP új évadában, hiszen még nem töltötte be a 18. életévét. Az volt a szándéka, hogy megmutassa magát és kilépjen a szülei árnyékából. Nagyon sok bántó megjegyzést kap, de a műsorban napról napra bizonyítja, hogy nem olyan, amilyennek a rosszindulatú kommentelők leírják.

Schobert Norbika

Fotó: TV2

„Azt gondolják, beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt! Sokszor azt érzem, nem vagyok elég jó, nem vagyok képes bizonyos dolgokat véghez vinni. Reménykedtem, hogy a Farm VIP-ben majd lesz lehetőségem magamnak is bizonyítani, mert ha jól teljesítek a feladatokban, sikerélményem lesz, és lelkileg is megerősödöm” – kezdte a Story magazinnak ifj. Schobert Norbi.

„Azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából, és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában. (…) Már alig kapok negatív kommenteket, és a szüleim bejegyzései alatt is egyre több a pozitív hozzászólás. Anya rendszeresen kifotózza és átküldi nekem azokat az üzeneteket, amik rólam szólnak és dicsérnek” – részletezte.

A Norbikával készült mélyinterjúnkat ITT olvashatod.

További részletek a ma megjelent lapban:

Story magazin - címlap

Story magazin – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top