nlc.hu
Sztárok

Támadják a Schobert szülőket a fiuk miatt

A Schobert szülők szerint nem gond, hogy a 17 éves fiuk a Farm VIP-ben szerepel

A Schobert szülőket sokan támadják, hogy a 17 éves fiuk egy reality show-ban szerepel.

Norbi még csak 17 esztendős, ezért sokakban felmerült, még fiatal ahhoz, hogy egy realityben szerepeljen. A szülők, Schobert Norbi és Rubint Réka szerint nem volt miért félteni a fiukat.

„A mi gyerekeink meg vannak edződve, kicsi koruk óta látják, hogyan kezeljük a nyilvánosságot. Nem féltettem őt, mert tudtam, hogy az emberek nagy részének, akikkel együtt játszott, van gyermekük. Az pedig, hogy egy gyerekbe beleharapjon valaki… Mondtam Norbikának, hogy mindenkihez tisztelettudóan forduljon, és ha valamit igazságtalannak érez, mondja el őszintén, ne vegye ellenségeskedésnek” – árulta el Réka, hogyan készítette fel a fiát.

Schobert Norbika

Fotó: Neményi Márton

Schobert Norbi megjegyezte: a fia fizikailag és lelkileg is erős, de az apai jótanácsok azért nem maradhattak el.

Itt meg tudja mutatni az igazi értékeket, amiket otthonról hozott. A nevelés nem egy hét, ez 17 év munkája. Meg lehet nézni, hogy nem aranykalitkában nőtt fel– magyarázta a fitneszedző.” – „Amikor kicsi volt, Norbika tőlem kérdezte, »anya, én hogyan lehetek valaki?« Azt válaszoltam, »maradj ember«. Ennek szellemében neveltük a gyerekeinket. Nagyon büszkék vagyunk rá, és azt hiszem, végigsírok majd minden adást” – mondta Réka.

 A fiú szülői engedéllyel vállalta a műsort és reméli, hogy a nézők végre megismerik a személyiségét és talán olyanok is lesznek, akik másképp tekintenek majd rá. „Sokan azt gondolják, hogy egy elkényeztetett fiú vagyok, pedig ha kell, belenyúlok a tehéntrágyába. Pozitív csalódás leszek” – mondta a Velvetnek adott interjújában Norbika.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top