nlc.hu
Sztárok

ifj. Schobert Norbika akkor és most

Miből lett a cserebogár? 13 évvel ezelőtti fotón ifj. Schobert Norbika

Kisgyerekként sokat bántották a súlya miatt, de akart, és tudott is változtatni. Ifj. Schobert Norbi pedig most a Farm VIP legújabb évadában bizonyítja, mennyire félreismerték.

Gyerekkorában nagyon sok támadás érte a 17 éves ifj. Schobert Norbit, aki végül elhatározta, hogy változtat életmódján.

Rubint Réka akkor és most

Rubint Réka, Lara és Norbika még 2009-ben, a Reggeli műsorában. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

„Egy idő után felismertem, hogy ha a szüleim az egészséges életmódért kampányolnak és én ennek épp az ellenkezőjét csinálom, az nem túl jó. Magam miatt fogytam le: serdültem, elkezdtek érdekelni a lányok és irigyeltem a vékonyabb testalkatú, izmos fiútársaimat. Egy nap ráálltunk anyával a mérlegre és ugyanannyi kiló voltam, mint ő, csak volt közöttünk 20 centi különbség. Akkor nagyon elszégyelltem magam, talán az volt az a pont, amikor eldöntöttem, változtatnom kell. Leültem apával beszélgetni és megkérdeztem, hogyan tudnék változtatni. Láttam rajta, hogy büszke rám az elhatározás miatt és onnantól kezdve már be akartam bizonyítani, hogy ez menni fog nekem. Változtattam az életmódomon, többet tanultam, elkezdtem vízilabdázni és egy csapásra megváltozott az életminőségem” – mondta korábban az nlc.-nek adott interjújában.

Schobert Norbika akkor és most

Nagyon sokan bántottak a közösségi oldalakon az alkatom miatt (Fotó: ifj Schobert Norbi)

Új szerepben a Farm VIP 3 műsorában

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy Norbika is szerepel a Farm VIP új évadában, hiszen még nem töltötte be a 18. életévét. Nagyon sok bántó megjegyzést kap, de a műsorban napról napra bizonyítja, hogy nem olyan, amilyennek a rosszindulatú kommentelők leírják.

Schobert Norbika akkor és most

(Fotó: Sajtószoba)

„Azt gondolják, beképzelt és elkényeztetett gyerek vagyok, pedig ez egyáltalán nem igaz. Sőt! Sokszor azt érzem, nem vagyok elég jó, nem vagyok képes bizonyos dolgokat véghez vinni….Azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából, és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában. (…) Már alig kapok negatív kommenteket, és a szüleim bejegyzései alatt is egyre több a pozitív hozzászólás. Anya rendszeresen kifotózza és átküldi nekem azokat az üzeneteket, amik rólam szólnak és dicsérnek” – mondta korábban a Story magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top