nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbika a Farm VIP győzelméről

Schobert Norbika nem osztozik a nyereményen Smaltig Dalmával: „Meg sem fordult a fejemben”

Győzelme után megszaporodtak az irigyei.

Hatalmas versenyben, az utolsó pillanatokban fordítva az álláson nyerte meg a Farm VIP döntőjét a Schobert-Rubint házaspár 17 éves nagyfia, aki a Story magazinnak adott interjúban azt is elárulta, nem bánja, ha az emberek céltáblájává válik.

Schobert Norbika

Schobert Norbikát az édesanyja felkészítette a rosszakarókra is – Fotó: Sajtószoba

Elmondása szerint a döntő után több olyan kommentet is olvasott, hogy a helyében megfelezték volna a nyereményt a 2. helyen végzett Smaltig Dalmával, de ő ezzel nem ért egyet. „Őszintén szólva nekem ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem, hogy miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen?” – jelentette ki Schobert Norbika, aki a pénz egy részét a tanulmányaira szeretné fordítani, a többit pedig befektetni. Nagy álma az, hogy egyszer saját éttermet nyisson. „Egy amerikai stílusú kis falatozóra gondoltam, ami éjjel-nappal nyitva tart, szól a rock and roll, és bőrfotelekben üldögélnek az emberek. Pizzáznak, hamburgereznek, sőt még oldalas is lenne” – árulta el.

Az interjúban arról is beszélt az ifjabbik Norbi, hogy egyáltalán nem foglalkozik a negatív kommentekkel. „Anya engem direkt felkészített arra, hogy ne próbáljak meg mindenkinek megfelelni, mert mindig lesznek olyanok, akik akarva-akaratlanul belém kötnek” – mondta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story -címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top