nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Schobert Norbika Szorcsik Vikiről

Schobert Norbika Szorcsik Vikiről: „Nem szabad elkönyvelni őt egy rossz embernek”

Norbi és Viki megnyíltak egymás előtt az állatok gondozása közben.

Szorcsik Vikit az utóbbi napokban sok kritika érte a TV2 Farm VIP-ben tanúsított viselkedése miatt, ám ifj. Schobert Norbi nem ez alapján ítélte meg, próbált a dolgok mögé látni, a csütörtök esti adásban egymásról vallanak majd. A fiatal fiú és a színésznő együtt dolgoztak az állatoknál, ekkor elegyedtek beszélgetésbe. Viki nemrég veszítette el az öccsét, ami nagyon kényes téma számára, mégis megnyílt Norbi hatására, aki már most teljesen másképp látja Viki valódi énjét.

viki és norbika

Fotó: TV2

„Viki mostanában nehéz időket él meg, mesélt a magánéletéről, és nagyon komoly, amiken ő átesett. Lehet rajta így jön ki, hogy velünk kicsit gorombább, ez mindenkinél máshogy jön ki. Van egy jó humorérzéke és hatalmas a szíve, nem szabad, hogy megtörténjen, hogy elkönyveljék őt egy rosszabb embernek, mint aki” – részletezte Norbi, majd Szorcsik Viki is elmondta a véleményét a társáról. 

„Norbiról mindig a tesóm jut eszembe, annyira, de annyira hasonlít az öcsémre, külsőre és belsőre is, a cserfessége. Pont ugyanígy nézett ki a tesóm. Ilyen magas volt, ugyanilyen testalkata volt, ugyanígy beszélt, a szája, a szeme is ilyen volt. Ha ránézek Norbira, akkor mindig az öcsémet látom és nem tudok rá haragudni semmiért. Nem vagyok jó tyúkanyó meg anyuka, de bízom benne, hogy nem sértődik meg rám, ha néha keményebben szólok hozzá, de tanító jelleggel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top