nlc.hu
Életmód

Szorcsik Viki az anyaságról

„Nem látom már magam anyaként” – a 43 éves Szorcsik Viki a családalapításról

A színésznő élete eddig úgy alakult, hogy még nem alapított családot.

Szorcsik Viki őszintén mesélt a családalapításról a Palik László Hová tűnt? című műsorában – írja a Bors. A 43 éves színésznő a korából adódóan későinek érzi, hogy szüljön, de a sorsra bízza, hogy lesz-e gyereke vagy sem.

Szorcsik Viki

Szorcsik Viki őszintén vallott a családalapítással és az anyasággal kapcsolatos érzéseiről – Forrás: Hová tűnt? / Palikék Világa by Manna – videó

Ha most el akarom kezdeni a családalapítást, akkor is eltelik egy év minimum – ha mondjuk most teherbe esnék –, és ha megszülném a babát, akkor 44 éves leszek, akkor 60 évesen mennék érte az értettségi bankettre. Ezt nem látom már. Soha nem voltam nagy családalapító, és ebben a szellemben élő típus. Eddig mindig elvoltam valakivel, amíg közösen jól éreztük magunkat, de nagy terveim senkivel nem alakultak ki” – árulta el a Jóban Rosszban egykori színésznője.

Elmondása szerint klasszikus nagy családból jött, ahol két testvérével együtt nőtt fel, ám saját magát nem tudná elképzelni úgy, hogy 3 gyermeket neveljen. “Ennél én önzőbb vagyok” – vallotta be Szorcsik Viki, aki ugyan már nem szereplője a bulvárnak és tudatosan óvja a magánéletét, szakmailag nagyon is aktív, jelenleg is színházban játszik.

Olvass még Szorcsik Vikiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top