TV-sztárok

Tündéri kisbabából edzett kamasz lett Rubint Rékáék fia, Norbi

Nagyon fontos a család Rubint Rékának és Schobert Norbinak, és bármennyi sikert is értek el, a gyerekeikre a legbüszkébbek.

A házaspár legkisebb fia, Zalán sem olyan kicsi már, idén a kilencedik születésnapját ünnepli, Lara októberben már 17 és Norbika pedig 15 éves, a szülők pedig mindegyik gyerekükre nagyon büszkék. Lara az Álarcos énekesben bizonyította a tehetségét ország-világ előtt, és rengeteg rajongót szerzett magának, akik tuti, hogy nem a szülei miatt követik már. 

Schobert Lara az Álarcos énekes Fagyija

Schobert Lara az Álarcos énekes Fagyija

Rubint Réka már sok interjúban mesélt arról, hogy harmadik gyerekük igazi szeretetbomba, aki még inkább összetartja a családot, és hogy nagyobbik fia küzdőszelleme irigylésre méltó.

Rubint Réka gyerekei pont olyan mosolygósak, mint ő: 

Ribint Réka és Schobert Norbi kislánya, Lara
Megnézem
Összes kép (9)

Réka nagyfiát, Norbit rengetegen bántották, amiért a fitnessz házaspár gyerekeként nem volt világ életében edzett.

“Az a szomorú és felfoghatatlan, hogy sokszor a felnőttek a legkegyetlenebbek. Egy növésben lévő gyereket bántanak, aki az egyik héten még csak százhatvankét centi, aztán nyúlik egy nagyot, teljesen átformálódik. Két évvel ezelőtt még nem volt jelen a közösségi oldalakon, próbáltuk védeni minden rosszindulatú megjegyzéstől, de akadtak kikerülhetetlen helyzetek, amikor az iskolában odaszóltak neki, hogy nem kockás a hasa. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ez nem viselt meg engem is” – mondta Réka korábban, miután Norbi megosztotta mennyit fogyott a gyerekük

Ma már Schobert Norbi is az édesanyjával is edz és keményen megdolgozott azért, hogy így nézzen ki, mint ma. 

Szinte hihetetlen, hogy nemrég még kisbabaként mosolygott a kamerába: 

Repül az idő, ezt a sztárok gyerekein is könnyű lemérni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top