TV-sztárok

Megszólalt Rubint Réka és Schobert Norbi a lányuk Álarcos énekes-beli szerepléséről

Így kommentálták a szülők Schobert Lara teljesítményét az Álarcos énekesben.

Mint arról beszámoltunk, Schobert Larát – azaz Rubint Réka és Schobert Norbi lányát – rejtette a Fagyi maszk az Álarcos énekesben. Gáspár Laci még a leleplezés előtt megdicsérte a Fagyi teljesítményét, aki szerinte „hétről hétre egyre jobban kieresztette a hangját”. 

Megszólalt Rubint Réka és Schobert Norbi a lányuk Álarcos énekes-beli szerepléséről

Amint lement a vasárnap esti adás, a fitneszlady és férje a közösségi oldalaikon egyből kommentálták lányuk Álarcos énekes-beli szereplését és teljesítményét.

Megszólalt Rubint Réka és Schobert Norbi a lányuk Álarcos énekes-beli szerepléséről

„Azt, hogy mennyire vagyok BÜSZKE Larára, arra nincsenek szavak … Aki igazán ismeri Őt, tudja, hogy mennyire tart a szerepléstől. Pontosan azért, mert a társadalom nagy része hajlamos még azelőtt véleményt alkotni, mielőtt megismerné egy ember valódi értékeit. Az én Kicsi FAGYIM azért mondott »igent«, amikor az RTL klub felkérte az Álarcos énekes című műsorába, mert elbújhatott egy végtelenül kedves jelmez mögé … és a hangja miatt érvényesülhetett … minden előítélet nélkül! Az én kicsi Larám a 12 versenyzőből bekerült a legjobb 5!!! közé. De a Nyomozók a nyomok alapján a döntő előtt leleplezték … és sajnos jól tippeltek. Ott voltam Vele, minden ének- és táncpróbán, amit hajnalban, vagy késő este suli után csinált … a hétvégi kora reggeltől késő estig tartó felvételeken … láttam, hogy a suli mellett milyen alázattal, türelemmel készül, és mennyi munkát fektet ebbe a produkcióba! Csodálatos vagy, Kicsim! Büszkék vagyunk Rád! Bízom benne, hogy végre Te is elhiszed, hogy Benned van az X és ez csak a kezdet … #büszkevagyok #kicsikincsem #kicsilányom #fagyi”posztolta Facebook-oldalán Rubint Réka.

Férje, Schobert Norbi is hasonló büszkeségről vallott: 

„Ma kiderült, hogy a Fagyi cukormentes, sőt Update… Büszke vagyok Rád, Kislányom! Váljanak valóra az álmaid, kis Lara!

Itt megnézheted Schobert Lara, azaz az Álarcos énekes Fagyijának az összes produkcióját:

Ők már lepleződtek az Álarcos énekesben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top