TV-sztárok

Szulák Andreának férfit kíván a lánya karácsonyra

A Bestnek adott interjút a színésznő és lánya, Rozina.

Megszólalásig hasonlítanak egymásra, a gyerek még anyukája humorát is örökölte – írta Szulák Andreáról és Rozináról a Best.

Ritka alkalom, hogy a színésznő és lánya együtt szerepelnek. „Nem biztos, hogy fel tudom dolgozni, hogy ilyen csodálatos természetű, jó humorú, mély érzésű gyerekem van” – mondta Szulák Andrea a Bestnek.

A színésznő azt is elmesélte, hogy Rozinának kamasz lévén vannak kitörési kísérletei, de csak igazán aprók, mert nincs is rá szüksége, Szulák bevallása szerint elég laza szülő.

Kivéve, ha bizonyos szabályokról van szó. Azt például nem engedi, hogy lánya folyamatosan a telefont nyomkodja, és vannak olyan közösségi oldalak, amiken nem lehet fenn.

Szulák szerint lányával olyanok, mint borsó meg a héja, de igyekszik nem összeroppantani Rozinát a szeretetével. Rozina pedig ezt tudja, ahogyan azt is, hogy ha valamit anyukája nem enged meg neki, az az ő érdekét szolgálja.

Rozina azt mondja, imádja a közös programjaikat, és alig várja, hogy együtt díszítsék a fát, ami alá édesanyjának egy társat kíván. A színésznő ezen jót nevet, mint mondja, lánya helyette is gondolkodik, őt ugyanis mostanában nem foglalkoztatja annyira egy párkapcsolat.

A teljes interjút a Best legfrissebb számában olvashatjátok.

(Fotó: Best magazin)

(Kiemelt kép: smagpix.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top