Sztárok

Rengeteg támadás érte Schobert Norbiék fiát, aki 12 kilótól szabadult meg

Schobert Norbikát nagyon sok kritika érte a testalkata miatt. Rubint Réka és Schobert Norbi fia 12 kilótól szabadult meg az utóbbi időben.

Annak ellenére, hogy rengeteg támadás érte, Schobert Norbi és Rubint Réka fia nem adta fel: Norbika edzett, aminek meg is lett az eredménye: 12 kilót fogyott, és kockahasat is villantott. A szülők nagyon büszkék fiukra.

„Norbi sokat beszélgetett vele a helyes táplálkozásról és arról, hogyan kell változtatni. Sportolni kezdett, a fociban is kipróbálta magát, de túl későn, nem tudta volna behozni a lemaradását a korosztályához képest. A testnevelő tanára tanácsára próbáltuk ki a vízilabdát, az nagyon bevált. Ezután jöttek a Larával közös crossfitedzések, a futás, és mostanában elkísér az aerobikedzésekre. Legújabb szenvedélye a tenisz, az edzője szerint nagyon tehetséges játékos” – mondta Rubint Réka, aki a Blikknek azt is elárulta, férjével nagyon rosszul kezelték a negatív kritikákat, amiket a fiuk kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top