Sztárok

Schobert Norbika úgy megváltozott, hogy meg sem ismered

Schobert Norbika régebben súlyproblémákkal küzdött, mára ennek nyoma sincs...

Sokan csúfolták régen Schobert Norbikát, hiszen szüleivel ellentétben nem volt túl sportos a testalkata. Rubint Réka akkor azt mondta, hogy ők nem erőltetik rá a gyerekekre a mozgást, ha úgy érzik, majd elkezdenek sportolni. Nos, a kis Norbinak nem tartott sokáig felismerni, hogy mennyivel jobb az egészséges életmód: elkezdett mozogni, és csak úgy olvadtak le róla a kilók. Mondanunk sem kell, mindkét szülő nagyon büszke.

Schobert Norbi így beszélt a fiáról: 

Rubint Réka is megosztotta a gondolatait Norbikával kapcsolatban. 

2 év, -12 kg, a képen u.az a fiú, az én »kicsi« Fiam. Mérhetetlenül büszke vagyok! Nem a kocka hasára, /na jó, arra is/ hanem az elhatározására és arra, hogy a rengeteg csúfolódás és sértegetés ellenére MEGCSINÁLTA! Most jön a sok »nagyokos«, hogy Norbi a futógépre állította és »megalázta«! Ó! Persze! Épp úgy, mint engem 15 évesen a tesi tanárom! Azt mondta, hogy egy nulla vagyok, egy genetikai selejt! Ez volt a kulcsszó. És én bizonyítani akartam… És bizonyítottam

– írta a nagyon látványos fotóhoz Rubint Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top