nlc.hu
TV-sztárok

Schobert Norbika és barátnője

Ő lenne Schobert Norbika új szerelme?

Úgy tűnik, a fiatal lány már a családi rendezvényeken is részt vesz.

Ifj. Schobert Norbi korábban elárulta, nem olyan egyszerű számára az ismerkedés, ugyanis nehéz kiszűrnie azt, melyik hölgy nem csak hírnévre hajt. Ám júniusban közösségi oldalán szűk szavakkal, de felfedte, rátalált a szerelem. 24 óráig elérhető Instagram-történetében egyik követője kérdezte tőle, milyen lányt tudna elképzelni maga mellé, amire ő azt felelte: „Olyat, mint akire vártam”.

Schobert Norbika

Fotó: Trenka Attila

Később Norbi a Blikknek elismerte, valóban kapcsolatban van, ám az akkor még túl friss volt ahhoz, hogy bővebben beszéljen róla. A hétvégén azonban nagy családi banzáj volt a Schobert-házban, amiről Rubint Réka osztott meg több fotót is. A képek között az 5.-en Norbi látható, az oldalán pedig egy csinos szőke lány, aki vélhetően a barátnője. 

Egy másik fotón Schobert Lara kedvese is feltűnik. Nyár elején derült ki, hogy egy 10 évvel idősebb fiú elrabolta Larának a szívét. A fiatal lány nem kürtöli világgá kapcsolatát, mindig is keveset osztott meg a magánéletével kapcsolatban. Ugyan egyszer már osztott meg közös képet kedvesével, aki a Kazincbarcikai SC focicsapatát erősíti, de azon csak oldalról láthattuk a szerelmeseket. Pár hete először azonban szemből is megmutatta párját 24 óráig elérhető Instagram-történetében. Most Réka fotóin is megjelent a focista.

A fitneszlady bejegyzését, melyben gyermekei kedvesei is láthatók, ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top