nlc.hu
Sztárok

Ifj, Schobert Norbi szerelmes

Schobert Norbikára rátalált a szerelem

Olyan a lány, amilyet mindig is keresett.

Ifj. Schobert Norbi nevét régóta ismerte az egész ország, hiszen Rubint Réka és Schobert Norbert fia, tavaly mégis új oldalát tekinthették meg, amikor szerepelt a Farm VIP-ban és meg is nyerte azt

ifj. Schobert Norbi

Fotó: Birtron Szabolcs

Norbi korábban elárulta, nem olyan egyszerű számára az ismerkedés, ugyanis nehéz kiszűrnie azt, melyik hölgy nem csak hírnévre hajt. „Nem úgy ismernek meg, hogy semmit nem tudnak rólam. Ilyen szempontból nehezebb, hogy nem tudok tiszta lappal indítani, hogy akkor tényleg magamért szeressen az az adott személy. Nehéz kiszűrni azt az embert, aki nem azért ismerkedik velem, hogy ki vagyok, hanem azért, amilyen vagyok” – nyilatkozta év elején Norbi. Követőit viszont folyamatosan foglalkoztatja a kérdés, foglalt-e már. Instagram-oldalán 24 óráig elérhető kérdezz-felelek játékában most az egyik rajongója azt kérdezte, milyen lányt tudna elképzelni maga mellé.

Olyat, mint akire vártam” – válaszolta sejtelmesen, azonban a Blikk megkeresésére elárulta, valóban rátalált a szerelem, de még túl friss a kapcsolat ahhoz, hogy beszéljen róla. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top