nlc.hu
Sztárok

Ő ifjabb Schobert Norbi barátnője

Először mutatta meg magát ifjabb Schobert Norbi barátnője, ő is a Sztárbox-meccsen szurkolt

Végigizgulta párja bokszolását.

A Sztárbox 2. negyeddöntőjében pont került a végére a több hete tartó üzenetháborúnak Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbert között. Hatalmas küzdelmet hozott az összecsapásuk, Rubint Réka fiát még a vérző orra sem állíthatta meg. Végül a The Voice műsorvezetője négy menetben, egyhangú pontozással győzött és jutott tovább a férfi középsúly elődöntőjébe. Mint arról beszámoltunk, a meccs végén Istenes Bence elismerően nyilatkozott a 18 éves ellenfele teljesítményéről.

Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbi a ringben - Forrás: Sajtóklub

Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbi a ringben – Forrás: Sajtóklub

Ifjabb Schobert Norbinak az egész családja a ring mellett szurkolt, még a barátnője is a helyszínen szorított érte, végig azt az arany színű rózsát szorongatva a kezében, amit a párjától kapott a szorítóba vonuláskor egy csók kíséretében. A harmadik negyed utáni szünetben a Sztárbox egyik műsorvezetője, Héder Barna meg is interjúvolta (lásd az alábbi videóban 10:08-tól 10:32-ig).

Arra a kérdésre, hogy milyennek látja eddig a meccset, Farkas Petra a következőket válaszolta: „Nagyon kemény, de nagyon ügyes. Nagyon sokat készült rá, és nagyon megérdemli, hogy nyerjen. Tudom, hogy bármire képes. Most jön az utolsó hajrá és mindent bele fog adni, és nyerni fog, tudom. Úristen, nagyon szurkolok!”

Farka Petra nagyon szurkolt Norbinak - Forrás: RTL / Sztárbox - videó

Farkas Petra nagyon szurkolt Norbinak – Forrás: RTL / Sztárbox – videó

 

Forrás: RTL / Sztárbox - videó

Forrás: RTL / Sztárbox – videó

 

Forrás: RTL / Sztárbox - videó

Forrás: RTL / Sztárbox – videó

Héder Barna felvetette Norbi sérülését (még az elején sérült meg, és végig vérzett az orra, a szünetekben sem tudták elállítani  a vérzést) – mondván: „Szegénynek vérzik az orra!” –, ám ez nem ijesztette meg a barátnőjét. 

„Az semmi, túléli. Majd otthon megpuszilgatom, bármi, csak nyerje meg! Ügyes lesz!” – reagált Petra.

Norbi még szeptemberben mesélt arról, hogy rátalált a szerelem, méghozzá egy olyan nő személyében, akit régóta ismer. Elmondása szerint sokáig úgy érezte, hogy a nők csak az ismertsége miatt akarnak találkozni vele, ám Petrával más a helyzet: valódi a szerelem köztük. „A mostani párommal még gyerekként találkoztam: elkértem a telefonszámát, egy trambulinparkba akartam elhívni. A találkozás nem jött össze, több évre megszakadt a kapcsolat, de a sors úgy akarta, hogy újra egymásra találjunk. Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ő komoly versenytáncos, így a mozgás szeretete és a kitartás közös vonás bennünk” árulta el akkor róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top