nlc.hu
Sztárok

Ifjabb Schobert Norbi magánélete

Ifjabb Schobert Norbi a barátnőjéről mesélt: „A mostani párommal még gyerekként találkoztam”

Úgy érzi, Petrában társra talált.

Ifjabb Schobert Norbi a Hot! magazinnak beszélt arról, hogy rátalált a szerelem, méghozzá egy olyan nő személyében, akit régóta ismer. Schobert Norbert és Rubint Réka idősebb fia sokáig úgy érezte, hogy a nők csak az ismertsége miatt akarnak találkozni vele, ám Petrával más a helyzet: valódi a szerelem köztük.

ifj. Schobert Norbert

ifj. Schobert Norbert (Fotó: Trenka Attila)

„A mostani párommal még gyerekként találkoztam: elkértem a telefonszámát, egy trambulinparkba akartam elhívni. A találkozás nem jött össze, több évre megszakadt a kapcsolat, de a sors úgy akarta, hogy újra egymásra találjunk. Nemrég egy osztálykirándulásom helyszínére érkezett a tánccsapatával; neki hamarabb leesett a tantusz, hogy ki vagyok, de utána nekem is felcsillant a szemem. Ezt követően elhívtam Petrát randizni, és rájöttünk, mennyire passzolunk egymáshoz. Ő komoly versenytáncos, így a mozgás szeretete és a kitartás közös vonás bennünk. Biztos vagyok benne, hogy a találkozásunk sorsszerű, vagy ahogy anyukám mondja: »véletlenek nincsenek. Minden okkal történik!«” – szemlézte a Blikk. A lap szerint Petra látható Rubint Réka Instagram-oldalán egy családi partiról szóló posztban is. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top