nlc.hu
Sztárok

Az ifjabb Schobert Norbi vallomása

Az ifjabb Schobert Norbihoz sok lány csak a hírneve és a pénze miatt közeledik

A fitneszházaspár középső gyermeke saját bevallása szerint sosem tiszteletlen az emberekkel.

Az ifjabb Schobert Norbi drogozás helyett edzeni jár, és könyveket olvas sikeres emberekről. Bár komoly tervei vannak a jövőre nézve, az ismerkedést nem hanyagolja el. Úgy látja, hogy egyes lányok, amikor közelednek felé nem is akarják megismerni, hanem az anyagiakra és családja hírnevére vágynak.

„Nem vagyok az a típusú fiú, aki az összes lányt felszedi és utána elhajítja. Nem is tárgyalok olyan lánnyal, akinél azt érzem, hogy nem gondolja komolyan, és ezt elég hamar ki tudom szimatolni” – nyilatkozta az RTL-nek Norbi, aki már a szüleinek is bemutatott lányokat.

„Apának azt szoktam mondani, hogy először számoljon el háromig, mielőtt véleményt mond. Nyugodtan menjen el, majd egy óra múlva beszélünk. Anya addig lerángatja a földre, nem hagyja megszólalni. Anya mindig pozitív” – magyarázta Rubint Réka gyermeke. A fitneszlady egyébként korábban elmondta, hogy nagyon büszke a fiára.

Schobert Norbi

Az ifjabb Schobert Norbi (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top