nlc.hu
Életmód

Rubint Réka Norbikával büszkélkedett

Rubint Réka a fiáról: „Amikor kicsi volt, sokan bántották, mert “fitnesz” családba született és nem volt kockás a hasa”

Réka okkal büszke fiára.

Schobert Norbika tavaly az egész ország szívébe belopta magát, amikor megnyerte a Farm VIP-t. Szülei viszont nem csak a műsor miatt lehetnek büszkék gyermekükre. Habár kiskorában nem Schobert Norbi fia volt az iskola a legsportosabb diákja, idővel változtatott az életmódján, ma pedig már a fitneszguru is nehezen tartja vele a lépést, amiről pár hete videóban számolt be

ifj. Schobert Norbert

Fotó: Schumy Csaba

Nem csoda tehát, hogy Réka, amikor csak teheti, méltatja gyermekét, és kijelenthetjük, ez már nem csak anyai elfogultság, hiszen Norbi tényleg elképesztő formában van. 

Amikor kicsi volt, milyen sokan bántották, csúfolták… csak azért, mert “fitnesz” családba született és neki nem volt kockás a hasa! Aztán 12 éves hozott egy döntést! Nem mi! Ő! Változtatott mindenen! A suliban már nem cserélte el az otthonról vitt szendvicset lekváros buktára és chipsre és a sport / kezdetben a vízilabda/ a mindennapjai részévé vált! A változtatás, változást, a változás EREDMÉNYT hozott! Határozott, céltudatos és egy rendkívüli Ember lett belőle
Csodálattal nézem ŐT és büszke vagyok!” – írta legutóbbi Instagram-bejegyzésében a fitneszlady, melyben Norbi látható edzés közben. 

A Norbiról készült videot ITT lehet megtekinteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top