nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence és ifjabb Schobert Norbi meccse a Sztárboxban

„Ez a csávó nagyon kemény!” – Istenes Bence ifjabb Schobert Norbiról, hatalmasat küzdöttek a ringben

Vérző orral is bokszolt tovább Rubint Réka fia.

A második Sztárbox főmérkőzése volt az első olyan férfi összecsapás, amely nem kiütéssel ért véget, mégis ezen alakult ki eddig az egyik legnagyobb bunyó. Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. óriási fordulatszámon bokszolták végig a négy menetet.

Istenes Bence nyerte a meccset, de kemény ellenfélnek bizonyult Schobert Norbi Junior  - Forrás: Sztárbox - videó

Istenes Bence nyerte a meccset, de kemény ellenfélnek bizonyult Schobert Norbi Junior  – Forrás: Sztárbox – videó

Rubint Réka fia ugyan az összecsapás elején megsérült és egyre jobban vérzett az orra, de ez sem állíthatta meg. Bár a mérkőzés végén egyhangú pontozással a jóval stabilabb és magabiztosabban bokszoló Istenes Bence győzelmét hirdették ki, a 18 éves Norbi nem adta könnyen magát, alaposan próbára tette a műsorvezetőt.

Istenes Bence a meccs után elkérte a mikrofont Héder Barnától és megdicsérte a fitneszguru fiának a ringben nyújtott teljesítményét: „Norbikának egy óriási tapsot szeretnék kérni! Ez a csávó nagyon kemény! Komolyan mondom, tudom, hogy ebben a súlycsoportban nagyon sokan be voltak szarva attól, hogy velem kiálljanak. Te pedig szó nélkül belementél ebbe a harcba. Nagyon tökös gyerek vagy! És ne engedd mostantól, hogy bárki is Norbikának hívjon a családodon kívül, mert te ma Norbi lettél a ringben. Egy kisfiú jött be, de egy férfi távozik. És a szüleid nagyon büszkék lehetnek rád. Csodás gyereketek van! Ha nekem is ilyen fiam lesz, akkor nagyon büszke leszek magamra.”

Zárszóként pedig leszólt a ring előtti sorban ülő Rácz Jenőhöz: kihívta a sztárséfet, aki Istenes Bence szerint már az egész RTL-t telekürtölte azzal, hogy meg fogja verni a műsorvezetőt. A Konyhafőnök sztárja amúgy Kabát Petivel mérkőzik meg egy hét múlva középsúly kategóriában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top