nlc.hu
Sztárok

Így készül Rácz Jenő a Sztárboxra

Rácz Jenőt naponta összeverik

A sztárséf állítja, nem „egy ijedős srác", a felesége azonban nagyon félti.

Rácz Jenő a tőle megszokott maximalizmussal készül a Sztárboxra. A januári térdműtéte miatt hosszú ideig nem tudott sportolni, emiatt – mint mondja – alapvetően egy nagyobb súlyfelesleggel küzdött. „Az elmúlt 8-9 hónapban rehabilitálok, és most már olyan 98 százalékos a funkciója, úgyhogy most már teljesen merem használni a sportok területén” mesélte az rtl.hu-nak

Rácz Jenő,

Rácz Jenőt A Konyhafőnök után hamarosan a Sztárboxban láthatjuk – (Fotó: Sajtóklub)

Nem titkolja, az utóbbi időszak bokszedzései alaposan megviselik: „Az egyik legnehezebb az az, hogy úgy megyek el lefeküdni aludni egy edzés után, hogy össze vagyok verve, tehát konkrétan így érzem magam. Fáj mindenem. A derekam, a vállam, a bordám, az orrom, az orrnyergem, a fülcsontom… Mindenem fáj. És az a legdurvább, az a legkeményebb, hogy másnap fölkelek reggel, és elmegyek egy újabb edzésre, ahol megint összevernek. Tehát amikor már hatványozottan összeverik a fájdalmadat, az eléggé kemény.

A Michelin-csillagos séf heti ötször edz. „Maximalista vagyok, és ezt a csúcsteljesítményt próbálom bármiben megkeresni, amihez hozzáfogok” – fűzte hozzá.

Bevallotta, nem fél a pofonoktól, van benne tapasztalata: „Régen, amikor a suliban volt valami konfliktus, akkor én nem voltam az az ijedős srác, hanem sőt, inkább az voltam, aki bele mert állni bármilyen dologba, akár pofonba is. Úgyhogy én nem vagyok egy ijedős srác.”

Rácz Jenő azt is elárulta a miniinterjúban, hogy a felesége nagyon félti őt ringbe engedni, így már az is felmerült a séfben: inkább megkéri Dórit, hogy ne kísérje el a mérkőzésekre. „Akkor legalább a fejemmel csak oda tudok koncentrálni, és nem azért aggódom, hogy Dóri aggódik értem” – jegyezte meg.

A sztárséf amúgy a negyeddöntőben – férfi középsúly kategóriában – Kabát Petivel csap össze november 12-én.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top