nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő edzése

Így edz a feleségével a Sztárboxra Rácz Jenő

A RTL sztárja komolyan veszi a felkérést.

Az RTL augusztus 30-án jelentette be, hogy ősszel visszatér a képernyőre a Sztárbox című műsor. A produkciót 2004-ben és 2005-ben már láthatták a tévénézők, akkor olyan hírességek mentek a ringbe, mint Fresh Andi és Niki Belucci, vagy VV Leo és VV Frenki. Idén teljesen új emberek mérkőznek meg, köztük az ismert séf, Rácz Jenő is, aki a közösségi oldalára feltöltött egy felvételt, melyen a feleségével, Dórával edz a tengerparton. 

„Szeretném meglepni az ellenfeleimet és a nézőket is, a meglepetés erejével szeretnék majd érvényesülni”vallja a Michelin-csillagos séf. Istenes Bence is szerepelni fog a műsorban, aki korábban így reagált Jenő nyilatkozataira.

Rácz Jenő és felesége Gyuricza Dóra

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra
(Fotó: Birton Szabolcs)

„Szanaszét fogunk durrantani mindenkit. Vasököl le fog csapni, gyerekek. Van is már két kihívóm: hallottam, hogy Rácz Jenő telekürtölte az RTL-t, hogy nagyon szeretne engem megverni, úgyhogy elfogadom a kihívását, ha ez kihívás volt. Molnár Árontól is hallottam különböző társaságokból, hogy ő is meg akar engem verni, és lehet, többen is vannak így” – mondta a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top