nlc.hu
Sztárok

Ezért nem vállalta Schobert Norbi a Sztárboxba

Először Schobert Norbit kérték fel a Sztárboxba, nem a fiát: „Egy nagy ütés a fejemre vagy a szívem környékére, ott halok meg”

Kitiltotta a ringből az orvosa.

Schobert Norbi egy szívműtéttel és két sztrókkal a háta mögött ismét színpadon áll, ám állítása szerint nyugodt, jól érzi magát és állandó kontroll mellett tornázik. „Az agyamban van egy fekete folt a sztrók miatt, ami ott is marad majd. Oda kell figyelnem, vérhígítót szedek” – árulta el a Blikknek a fitneszguru, aki fél évvel ezelőtt bokszedzésekkel kezdte formába hozni magát. Nagy tervei voltak, ám el kellett azokat engednie az egészsége érdekében.

Schobert Norbi,

Schobert Norbinak túl veszélyes lett volna a Sztárbox – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Fél éve bokszolok, elég keményen. (…) Felkértek a Sztárboxba, és fel is készültem, de a sportorvos javaslatára végül nem én lépek szorítóba, hanem a fiam, Norbika. Azt mondta a doktor, egyetlen ütés is végzetes lehet, egy nagy ütés a fejemre vagy a szívem környékére… Átszakad a szívbillentyűm és ott halok meg” – vallotta be.

A fia amúgy javában készül a Sztárboxra. Nemrég olyan videót osztott meg a rajongóival, ahol jól látszik, az extrém módszerektől sem riad vissza, hogy a határait feszegesse: jeges fürdőt vett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top